A Class Performans

A Class Performans
27.06.2011

Finansbank 3. Paintball Turnuvası 25 Haziran Cumartesi günü Akay Paintball Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çekişmeli maçların sergilendiği günün ardından gösterdiği birinci sınıf performans ile “A Team” şampiyon olmayı başardı.

Eğlence dolu günün ilk durağı Gayrettepe Genel Müdürlük Binası'ydı. 10.30'da hareket eden servisin rotası doğanın kucağına konumlanmış Akay Paintball Tesisleri'ydi.  Katılımcıların tesise varmasının hemen ardından yapılan kura çekimiyle eşleşmeler belirlendi. Hakemler tarafından yapılan bilgilendirme konuşmasını ilk tur maçları izledi.

Bu maçlarda rakiplerini mağlup etmeyi başaran Gop Gop, Ask Tim ve Muhteşem Süleymanlar ilk turu bye geçen A Tim ile birlikte yarı finale yükseldi. Oynadıkları maçları sadece birkaç boyalı top farkıyla kaybeden Brozak, Bakırköy City Tim, Margarita ekipleri ise günün tadını berrak gükyüzünün altında tavla, voleybol ve futbol oynayarak çıkarmaya devam ettiler. Yarı final maçları öncesinde başlayan barbekü servisinin lezzetli yiyecekleri yüksek efor sarfeden katılımcıların enerjilerini yenilemelerini sağladı. 

 

Yarı final maçları bir anlamda farklı stratejilerin ortaya konduğu mücadelelerdi. Usta oyuncuların karşılamalarında Gop Gop Ask Tim'i, A Team ise Muhteşem Süleymanlar'ı mağlup ederek isimlerini finale yazdırdı. Oynanan maçlar sonrasında sergilediği A Class performans ile "A Team" şampiyonluğa ulaştı. Rakibi Gop Gop gümüş madalyanın sahibi olmayı başarırken bronz madalyanın sahibi ise Ask Tim oldu. 

 

Mücadele ve stratejiyle dolu eğlenceli gün ödül töreninde çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi. Doğanın sessizliğinden şehir yaşamına uzanan dönüş yolculuğu tatlı bir yorgunluk, yüzlerde tebessüm ve sıcak sohbet eşliğinde gerçekleşti.

 

Finansbank 3. Paintball Turnuvası'na katılaran tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dördüncü turnuvada görüşmek üzere…

 

 

 

Foto galeri için tıklayınız.

Diğer Fotoğraflar