Adana’da Şampiyon "Siyah Smaç-Beyaz Blok"

Adana’da Şampiyon "Siyah Smaç-Beyaz Blok"
30.09.2019

Garanti BBVA Adana Voleybol Turnuvası şampiyonu final maçında güçlü rakibi 01_Adana’yı 2-1 yenmeyi başaran Siyah Smaç-Beyaz Blok takımı oldu. Turnuvada üçüncülüğü Shooter Team elde ederken, ABACUS dördüncü olarak günü tamamladı.

Garanti BBVA Adana Voleybol Turnuvası 28 Eylül Cumartesi günü Adnan Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Birbirinden kuvvetli beş takımın mücadelesi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Günün ilk maçında Shooter Team ve Never Give Up takımları yarı finale kalmak için karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen setleri 25-18 ve 25-22 ile kazanan Shooter Team adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Yarı final maçlarının ilkinde ABACUS ve 01_Adana takımları final bileti için karşılaştılar. Maçı baştan sona kadar üstün götürmeyi başaran 01_Adana takımı setleri 25-18 ve 25-12 kazanmayı bildi. Bir diğer yarı final maçında ise Shooter Team ile Siyah Smaç-Beyaz Blok takımları kozlarını paylaştılar. İlk seti 25-7 kaybetmesine rağmen oyundan kopmayan Shooter Team ikinci seti 25-20 kazanmasını bildi. Müthiş çekişmeye sahne olan tie-break setini Siyah Smaç-Beyaz Blok 15-12 kazanarak finale yükseldi.

Günün üçüncülük maçında ABACUS ve Shooter Team takımları karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan Shooter Team ilk seti 25-12 kazanarak durumu 1-0'a getirmeyi başardı. İkinci setin hemen başında eksik kalan ABACUS takımı maçı tamamlayamayınca günün ilk madalya kazanan takımı Shooter Team oldu.

Üçüncülük maçının ardından gözler şampiyonun belirleneceği final müsabakasına çevrildi. Adına yakışır bir şekilde oynanan maçta izleyiciler voleybola doydular. İlk seti sadece 2 sayıyla 25-23 Siyah Smaç-Beyaz Blok takımı kazanarak 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci sette yine kıran kırana mücadele dikkat çekti. ikinci seti bu kez 27-25 01_Adana takımı kazanınca beraberlik sağlandı. Şampiyonun belli olacağı tie-break setinde oyuna ağırlığını koyan Siyah Smaç-Beyaz Blok takımı 15-6 ile maçı 2-1'e taşıdı ve kupanın sahibi olmayı başardı.

Özellikle final maçında gösterdikleri performanslarla Siyah Smaç-Beyaz Blok takımından Canberk Gencan ve 01_Adana takımından Kürşat Karabörk izleyicilerden bolca alkış aldılar.

Turnuva sonunda gerçekleştirilen törende başarılı takımlar ödüllerine kavuşurken. Turnuvanın en değerli oyuncusu Siyah Smaç-Beyaz Blok takımından Canberk Gencan seçildi. Keyifli ve eğlenceli geçen voleybol günü çekilen hatıra pozları ile son buldu.

GARANTİ BBVA ADANA VOLEYBOL TURNUVASI

Saat

Maç No

28 Eylül Cumartesi

Detay

11:45

1

shooter team

2

:

0

NEVER GIVE UP

1.Tur

12:30

2

ABACUS

0

:

2

01_ADANA

Yarı Final

13:15

3

shooter team

1

:

2

Siyah Smaç-Beyaz Blok

Yarı Final

14:00

4

ABACUS

0

:

2

shooter team (H)

Üçüncülük

14:45

5

01_ADANA

1

:

2

Siyah Smaç-Beyaz Blok

Final

Şampiyon Siyah Smaç-Beyaz Blok

 

Diğer Fotoğraflar