"Akdeniz Bölge"de Şampiyon Değişmedi

"Akdeniz Bölge"de Şampiyon Değişmedi
10.02.2020

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Antalya etabı şampiyonu final maçında güçlü rakibi QNB Akdeniz Karma takımını 3-2 yenen Akdeniz Bölge takımı oldu.

Antalya ebabı 8-9 Şubat tarihlerinde Park Antalya Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Turnuvanın ilk maçında Enpara.com ve Akdeniz Bölge takımları finale yükselmek için karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan Akdeniz Bölge takımı ilk yarıda bulduğu gollerle devre arasına 3-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Akdeniz Bölge 6-0'lık skorla final biletini kaptı.

İkinci gün oynanan final maçı adına yakışır bir çekişmeye sahne oldu. Akdeniz Bölge maçın hemen başında Selahattin Alakavuk'un golüyle öne geçti. Golden sonra oyunda dengeyi kuran QNB Akdeniz Karma durumu Mustafa Deveci ile eşitlemeyi başardı (1-1). Devre arasına bu skorla girilecek denirken sahneye çıkan Ercan Kurul, Akdeniz Bölge'yi bir kez daha öne geçirdi (2-1). İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran QNB Akdeniz Karma 29. dakikada yıldız oyuncusu Mustafa Deveci ile bir kez daha beraberliği yakaladı (2-2). Maçın sonlarına doğru iki takım da karşılıklı pozisyonlar buldu ancak kupayı getiren gol 47. dakikada Akdeniz Bölge takımından Okan Keleş'in ayağından geldi (3-2).

Akdeniz Bölge bu sonuçla arka arkaya sekizinci, toplamda ise on ikinci şampiyonluğunu elde ederek bölge turnuvalarında ender görülebilecek bir istatistiğe sahip oldu.

Diğer Fotoğraflar