Akdeniz’in Şampiyonu “Mediterranean Power”

Akdeniz’in Şampiyonu “Mediterranean Power”
03.10.2011

Antalya’da 14 takımın katılımıyla gerçekleşen ve 70 FinClub üyesinin bir araya geldiği Finansbank Antalya Bowling Turnuvası Şampiyonu Final’de 530 puan yapan MEDITERRANEAN POWER ekibi oldu.

Finansbank 3. Bölgeler Arası Bowling Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Bowling heyecanı İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'den sonra 2 Ekim 2011 Pazar günü Antalya Rock'n Bowl Bowling Salonu'nda sürdü. Eleme turlarının en yüksek puanlı sekiz takımının yarıştığı final etabında 530 puan yapan MEDITERRANEAN POWER (Deniz Şimşek, Nezir Oğuz, Özkan Kulakoğlu, Ertuğrul Özel) takımı şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada ikinci 491 puanla THE BEST (Haldun Dinç, Polat Aydal, Ramazan Erduran, Eren Atay) ekibi olurken bronz madalyanın sahibi 474 puan yapan UYGUNDUR!! (Nezih Özozan, Murat Sinan Tecim, Gözde Uzer, Hakan Çakacı) takımı oldu.

Bireysel başarılarda bir oyuna beş strike birden sığdıran Bölge Müdürümüz Nezih Özozan (UYGUNDUR!!) 168 puanla "En Başarılı Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi olurken 3ÇİÇEK 1BÖCEK ekibinin başarılı ismi Gülşah Günal 114 puan yaparak "En Başarılı Kadın Oyuncu" olmayı başardı.

Başarılı yarışmacılarımız ödüllerini ve plaketlerini Bölge Yönetmenlerimiz Nalan Okay ve Gözde Üzer tarafından aldılar. Turnuvada üçüncü olan UYGUNDUR!! takımına bronz madalyalarını Akdeniz Şube Müdürü Haldun Dinç takdim ederken ikinci olan THE BEST ekibi ise gümüş madalyalarını Bölge Satış Müdürümüz Cenk Arslan'ın elinden aldı. Günün şampiyonu MEDITERRANEAN POWER'a altın madalyalarını ve şampiyonluk kupasını ise Bölge Müdürümüz Nezih Özozan verdi. Turnuva çekilen hatıra fotoğrafları ve patlayan konfetiler eşliğinde son buldu.

Turnuvaya renk katan herkese teşekkür ediyor, dereceye giren sporcu ve takımlarımızı kutluyoruz.

 

PANAROMA



  Takım Puan
1 MEDİTERRANEAN POWER 530
2 THE BEST 491
3 UYGUNDUR!! 474
4 GIRGIRINA 422
5 KETÇAP MAYONEZ 420
6 MANAGERS 416
7 Acil Bir Onayım Var !!! 383
8 3ÇİÇEK 1BÖCEK 343

 

Diğer Fotoğraflar