Aktif Yaşam Koşuları Start Aldı

Aktif Yaşam Koşuları Start Aldı
06.05.2013

‘Aktif Yaşam Koşuları’ etkinliğimizin ilki 4 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Yeniköy’de başladı.

Çalışanlarımızın aktif yaşam kültürü oluşturmalarına katkı sağlamak için tasarlanan 'Aktif Yaşam Koşuları'nın ilki Boğaziçi'nin en güzel yerlerinden biri olan Yeniköy – Tarabya sahil şeridinde gerçekleştirildi.

Uzman antrenör Hasan Çakır yönetiminde gerçekleştirilen ilk koşumuzda 8 çalışanımız yer aldı. Sabahın erken saatlerinde İstanbul'u kaplayan sis yerini parıldayan güneşe bırakırken çalışma başlıyordu. Isınma hareketleri ve stretching ile hazır hale gelen grup yaklaşık 2.1 km koştuktan sonra Tarabya'da durdu. Burada kısa bir dinlenmenin ardından bedenin alt ve üst temel kas gruplarına kuvvet ve dayanıklılık kazandıran çeşitli egzersizler yapan çalışanlarımız başlama noktasına doğru yeniden harekete geçti. Dönüş koşusunda temponun arttığı görüldü. Start noktasına varılmasına ardından soğuma egzersizleri ve sakatlığı önleyici ve dinlenmeyi hızlandırıcı stretching hareketleriyle ilk etkinlik son buldu.

Katılımcılara 65 dakika süren etkinliğin ardından sağlıklı ve doğal içerikle hazırlanan sandviçler ve taze sıkma portakal suları ikram edildi. Boşalan enerji depolarını en uygun şekilde dolduran çalışanlarımız aktif olmanın verdiği mutlulukla etkinlik alanından ayrıldı.

Tarabya – Çayırbaşı arasında gerçekleşecek sıradaki etkinliğimiz 11 Mayıs Cumartesi 09.00'da başlayacak. Bu kez buluşma noktamız Eski Tarabya Oteli'nin tam karşısı olacak.

Aktif, dinamik ve sağlıklı günler diliyor tüm çalışanlarımızı 'Aktif Yaşam Koşuları' etkinliğimize bekliyoruz.

Diğer Fotoğraflar