Aktif Yaşam Koşuları Yeşilköy Sahili’yle Başladı

Aktif Yaşam Koşuları Yeşilköy Sahili’yle Başladı
07.04.2014

2. Aktif Yaşam Koşuları nın ilk etabı 5 Nisan Cumartesi günü Yeşilköy de gerçekleşti. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman sonunda koşu tutkunu çalışanlarımız hem sabah sporlarını yaptılar hem de güzel deniz havasını soluma fırsatı buldular.

2014 yılı Aktif Yaşam Koşuları'nın ilki için 5 Nisan Cumartesi günü İstanbul'un en güzel sahillerinden ve koşu alanlarından biri olan Yeşilköy sahilinde buluştuk.

Tecrübeli antrenör Hasan Çakır eşliğinde koşucularımız önce hafif tempo ile ısındılar ve ardından hızlarını arttırarak koşuya devam ettiler. Muhteşem sahil ve deniz havasını da içlerine çeken koşucularımızın tempoları bir an olsun azalmadı. Yaklaşık 60 dakika ısınma ve koşunun ardından stretching hareketleriyle sabah sporu tamamlandı.

 

Sabah sporunun ardından koşucularımız kaybettikleri enerjileri lezzetli sandviçler ve sıkma portakal suları ile geri kazandılar.

Koşularımızın ikinci etabı 12 Nisan Cumartesi günü Yıldız Parkı'nda gerçekleşecek. Tüm koşu tutkunu çalışanlarımızı Yıldız Parkı'na bekliyoruz.

Diğer Fotoğraflar