Ankara’da Kupanın Sahibi Anatolia King’s

Ankara’da Kupanın Sahibi Anatolia King’s
19.02.2018

QNB Finansbank 11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Ankara Etabı, 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde 3 takımın katılımıyla Tuana Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

Yarı finalde Ankagücü'nü baştan sona üstün götürdüğü maçta 10-5 mağlup eden Efendiler Gücü, finalde Anatolia King's ile karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı pozisyonlarla başladı ve 5. dakikada Yalçın Kara'nın ayağından bulduğu golle Anatolia King's öne geçti.Uzun bir süre 1-0 devam eden karşılaşma arka arkaya gelen Anatolia King's golleriyle kopma noktasına geldi. Efendiler Gücü 44. dakikada Mustafa ile bulduğu golün ardından disiplini bozmadan mücadele etmeye çalışsa da Anatolia King's buna müsade etmedi ve maçtan 11-2'lik skorla galip ayrılarak kupanın sahibi oldu. 

Turnuva genelinde Efendiler Gücü takımından Mustafa Yüksel ve Berat Kambur başarılı performanslarıyla dikkat çekerken, şampiyon takımda 4'er gol atan Yalçın Kara ve Berkcan Anıl izleyenlerden alkış topladı. 

Turnuvada bronz madalya Ankagücü'ne giderken, Efendiler Gücü gümüş madalyanın sahibi oldu. Final karşılaşmasının hemen ardından Anatolia King's keyifli görüntüler eşliğinde kupayı havaya kaldırdı.

Diğer Fotoğraflar