Ankara’da Şampiyon ’Ankara Bizim Siz Kiracısınız’

Ankara’da Şampiyon ’Ankara Bizim Siz Kiracısınız’
04.02.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Ankara Etabı, 2-3 Şubat 2019 tarihlerinde 4 takımın katılımıyla Tuana Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

Yarı finalin ilk maçında Ancry ile Ankara Bizim Siz Kiracısınız takımları karşı karşıya geldi. İyi futbolunu attığı gollerle süsleyen ve 11-0 gibi farklı bir skorla galip gelen taraf Ankara Bizim Siz Kiracısınız finale yükselen takım oldu. Yarı finalin diğer maçında Ankara Direkt Satış ile Fırtınaspor finale kalabilmek için sahadaydı. 4-1'lik sonuçla final biletini alan taraf Ankara Direkt Satış oldu.

Pazar günü pırıl pırıl bir havada oynanan final maçında Ankara Bizim Siz Kiracısınız ile Ankara Direkt Satış takımları karşı karşıya geldi. Şampiyon olacak takımın Ankara'yı süper finalde temsil etme hakkı kazanacağı muhteşem final maçında 5-1'lik sonuçla kazanan Ankara Bizim Siz Kiracısınız oldu. Şampiyon takım altın madalya ve kupa ile ödüllendirilirken, Ankara Direkt Satış gümüş madalyanın sahibi olurdu. Fırtınaspor turnuvadan üçüncülükle ayrılıp bronz madalyaya ulaştı.

Diğer Fotoğraflar