Artık Gözler Finale Çevrildi…

Artık Gözler Finale Çevrildi…
11.04.2011

Finansbank 4. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İstanbul etabında finalin adı belli oldu. 10 Nisan Pazar günü oynanan yarı final karşılaşmalarında rakiplerini geçerek finale uzanan “Dream Team” ve “Som-Ali” takımları finalde şampiyonluk için ter dökecekler.

Günün ilk maçında Çağrı Merkezi ile Dream Team takımları karşı karşıya geldi. Maçın henüz 2. dakikasında Ahmet Naci Dizman'ın golüyle 1-0 öne geçen Dream Team daha sonra 8 ve 14. dakikalarda Mümin ilter'in ayağından bulduğu gollerle skoru 3-0'a taşıdı. 22. dakikada Çağrı Merkezi adına Mehmet Sait Sarıbaş'ın attığı golle durum 3-1'e gelirken, ilk yarı da bu skorla tamamlanmış oldu. İlk yarıda her iki takımında ortaya koyduğu mücadele ve güzel futbol izleyenlere keyif verdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte üst üste ataklar geliştiren Çağrı Merkezi takımı aradığı golü 27. dakikada Mehmet İsmail Kütükçüoğlu ile buldu ve skoru 3-2'ye getirdi. Bu golden 3 dakika sonra Dream Team adına Mümin İlter takımının dördüncü kendisinin üçüncü golünü atarak hem takımını rahatlattı, hem de gol krallığında iddialı bir duruma geldi. Cem Pehlivan 33. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi 5-2 ve böylelikle Dream Team finale yükselen ilk takım oldu.

Yarı finalin diğer maçında Kuzey Kutbu 1 ile Som-Ali takımlarının finale kalma mücadelesinde de izleyenler tıpkı ilk maçtaki gibi bol bol gol izledi. Tam yedi golün atıldığı karşılaşmada perdeyi Som-Ali adına 13. dakikada Sercan Kahraman açtı (1-0). İlk yarının son dakikasında Erol Akkaya ile bir gol daha bulan Som-Ali devre arasına 2-0 önde girdi. İkinci yarı adeta golle başladı. Günün başarılı isimlerinden Sercan Kahraman 26. dakikada durumu 3-0' taşıdı. 38'de Ali Al, 47'de Erol Akkaya'ın golleriyle skor 5-0'a gelirken, 48. dakikada Sinan Coşkun, Kuzey Kutbu 1 takımının golüne imza atan oyuncu oldu (5-1). Mücadelenin son bölümlerinde Cem Teker'in golüyle maç 6-1 sona ererken, Som-Ali finale yükselen diğer takım oldu.

Her iki karşılaşmada da son derece centilmence mücadele eden dört takımı da kutluyor,  üçüncülük ve final karşılaşmalarında ekiplerimize başarılar diliyoruz.

Foto galeri için tıklayınız.

Sonuçlar ve panorama;

 

Yarı Final Sonuçları

13

Çağrı Merkezi

2

:

5 Dream Team

14

Kuzey Kutbu 1

1

:

6

Som-Ali
Üçüncülük

15

Çağrı Merkezi

-

:

-

Kuzey Kutbu 1
Final

16

Dream Team

-

:

-

Som-Ali

 

 

Gol Krallığı

Erol Akkaya 

Som-Ali

13 Gol

Mümin İlter Dream Team

13 Gol

Cem Pehlivan Dream Team

10 Gol

Onur Antabi 5. Vites

10 Gol

Tolga Erdem Finans Emeklilik

9 Gol

Uğur Sucu Dragstar

9 Gol

 

 

Ceza Sınırındaki Oyuncu

Deniz Dursun Dream Team

2 Sarı Kart

 

 

Diğer Fotoğraflar