Artık Gözler Yarı Finale Çevrildi...

Artık Gözler Yarı Finale Çevrildi...
11.03.2012

Finansbank 5. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İstanbul etabında çeyrek final karşılaşmaları 10-11 Mart 2012 tarihlerinde Ataşehir Biral Spor Tesisleri’nde oynandı.

Dream Team - Beşiktaş
10 Mart Cumartesi günü oynanan haftanın ilk maçında "Dream Team" ile "Beşiktaş"   takımları karşı karşıya geldi. Son derece zevkli geçen karşılaşmanın İlk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıda da çekişmenin devam ettiği müsabakanın 42. dakikasında deneyimli golcü Cem Pehlivan attığı golle Dream Team takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Beşiktaş usta ayağı Hasan Dindar'la pozisyonlar buldu. Bu ataklardan birinde uzaktan attığı sert şut üst direkte patladı. Karşılaşmanın son dakikasına girildiğinde Başar Necdet Ülker takımının ikinci golünü atarak maçın skorunu tayin etti (2-0).

Catennaccio - Sultanbeyli Team
Günün ikinci maçında "Catennaccio" ile "Sultanbeyli Team" takımlarının yarı finale kalma mücadelesinde kazanan taraf Sultanbeyli Team takımı oldu. İlk bölümleri karşılıklı ataklarla geçen maçın 5. dakikasında Sultanbeyli Team Mevlüt Karaca ile 1-0 öne geçti. Bu gole cevap ilk yarının son bölümlerinde 22. dakikada Furkan Hanlıoğlu ile geldi (1-1). İlk yarının son dakikasında Sultanbeyli adına Barış Güven topu ağlara göndererek durumu 2-1'e getirdi ve devre bu sonuçla tamamlandı. İlk yarıdaki heyecan ikinci yarıda da devam etti. Karşılaşmanın 38. dakikasında ilk golün sahibi Mevlüt, ardından 40. dakikada Gökhan Sarıcı skoru 4-1' taşıyan golleri attılar. Bu gollerin hemen ardından dakika 41'de Osman Özay, dakika 43'de Furkan Hanlıoğlu durumu 4-3'e getirse de karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve bu gol düellosundan galip ayrılan Sultanbeyli Team oldu.

İstanbulls - Poyraz Team
11 Mart Pazar günü oynanan çeyrek finalin üçüncü maçında Poyraz Team rakibi İstanbulls'u 5-1 ile geçerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Karşılaşmada gol perdesini 14. dakikada Poyraz Team takım kaptanı Tolga Cenman açtı (0-1). 18'de Süleyman Gökhan Kızılpınar farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 23'ü gösterdiğinde Onur Antabi durumu 3-0'a getirerek tur kapısını iyice araladı. 31 ve 46. dakikalarda Veysel Yeğen maçın skorunu ortaya çıkaran gollere imza attı. İstanbulls takımınında gole imzasını atan oyuncu maçın 35. dakikasında Gökhan Akgül oldu.

Finans Faktoring - Mangalgücü
Haftanın son maçında diğer bir yarı finalist Mangalgücü oldu. Karşılaşma orta alan mücadelesiyle başladı. İlk bölümlerde her iki takım adına karşılıklı gol pozisyonları vardı. İlk yarıda 19. dakikada Sezgin Yeniyayla Mangalgücünü 1-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı da bu sonuçla tamamlandı. Karşılaşmanın büyük bölümünü bu skorla önde götüren Mangalgücü maçın 45. dakikasında Semih Çiçek ile durumu 2-0'a getirdi. 49'da Özkan Fırat farkı üçe çıkaran golü atarak takımını iyice rahatlattı. Son anlarda Finans Faktoring kaptan Hayri Akman'ın sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluşup fark ikiye inse de karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 3-1'lik sonuçla tamamlandı.

Bu karşılaşmalardan sonra Dream Team, Sultanbeyli Team, Poyraz Team ve Mangalgücü ilk dörde kalarak adını yarı finale yazdıran takımlar oldular.

Toplu sonuçlar ve gol krallığı;

 

İSTANBUL FUTBOL TURNUVASI - 2. Tur Karşılaşmaları

1

(D1) DREAM TEAM

14

:

0

ANGRY BIRDS (C3)

2

(C1) BEŞİKTAŞ

3

:

2 KARADENİZ FC (A2)

3

(F1) CATENNACCIO

5

:

3 KAZANAN KOBİ (A3)

4

(B2) SULTANBEYLİ TEAM

3

:

2 BİZCE MÜMKÜN (E2)

5

(A1) İSTANBULLS

5

:

2 FİNANSTAR (B3)

6

(E1) FİNANS INVEST

0

:

5 POYRAZ TEAM (F2) (Hükmen)

7

(B1) FİNANS EMEKLİLİK

5

:

7 FİNANS FAKTORING (D3) (Pen)

8

(Pen) (D2) MANGAL GÜCÜ

7

:

6 KUZEY KUTBU 1 (C2)
           

Çeyrek Final

9

DREAM TEAM

2

:

0 BEŞİKTAŞ

10

CATENNACCIO

3

:

4 SULTANBEYLİ TEAM

11

İSTANBULLS

1

:

5 POYRAZ TEAM

12

FİNANS FAKTORING

1

:

3 MANGALGÜCÜ
           

Yarı Final

13

DREAM TEAM

-

:

- SULTANBEYLİ TEAM

14

POYRAZ TEAM

-

:

- MANGALGÜCÜ
           

Üçüncülük

15

13. Maçın Mağlubu

-

:

-

14. Maçın Mağlubu

Final

16

13. Maçın Galibi

-

:

- 14. Maçın Galibi

 

 

GOL KRALLIĞI

Furkan Hanlıoğlu

Catennaccio

17 Gol

Hasan Dindar

Beşiktaş

14 Gol

Cem Teker

Dream Team

9 Gol

 

 

 

 

Minikler Çeyrek Finali Renklendirdi
Büyükler sahada yarı final için ter dökerken minik Finansbank'lılar da Cumartesi ve Pazar günü boyama etkinliği için biraraya geldi.

Her yaştan etkinliğe katılan minik misafirlerimiz eğitmen eşliğinde masada tüm hünerlerini ortaya koyarak çizdikleri resimlerle organizasyon alanını renklendirdiler.

Diğer Fotoğraflar