Avea Korukent’te Labutlar Panikte

Avea Korukent’te Labutlar Panikte
26.01.2011

Avea Müşteri Hizmetleri 2006 Bowling Turnuvası İstanbul ayağı 25 Kasım Cumartesi günü Korukent Cosmic Bowling de başladı. Cumartesi günü iki ayrı grupta toplam 22 takımın katıldığı turnuvada eğlence ve rekabet bir arada yaşandı.

Organizasyonun planlama aşamasında büyük emekleri olan takım koçları oyunlar başlamadan önce Korukent'te yine işbaşındaydılar. Organizasyonun aksaksız geçmesi için erkenden gelip her türlü hazırlığı yapan takım koçlarına bir kere daha teşekkür ediyoruz.

Yarışmalar organizasyon sunucusu Kaan Gümüş'ün anonsu ile açıldı ve strike'lar arka arkaya gelmeye başladı. İlk oyunların sonunda en yakın rakibi Destroy Team'den sadece bir puan fazlasıyla liderlik koltuğuna kurulan Avea Attacks 887 puanla şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu göstermiş oldu.

İkinci Destroy Team elemelerin En Başarılı Erkek Oyuncu klasmanında 153 puan yapan Fatih Orhan'la liderlği kapmayı başarırken, bayanlar kategorisinde de 123 puanlı Merve Çıkıkçı ile aynı gururu yaşamış oldu.

Günün ikinci oyunlarında Wizards takımı 752 puan toplamasına rağmen genel klasmanda dördüncü sıraya yerleşti. Diamonds takımından Savaş Kurtbaş yaptığı 163 puanla Fatih Orhan'ı tahtından indirirken, Merve Çıkıkçı bayanların en skorer oyuncusu olma özelliğini korumaya devam etti.

Dj kabininde müzikleriyle herkesi coşturan Emir Arbatlı ve Serdar Çiçek muhteşem bir performans gösterirken, tüm Avealılar'ın alkışları ve "iyi ki doğdun" şarkısı eşliğinde doğum gününü kutladıkları Avea'nın sevilen isimlerinden Genco Çapın yeni yaşına 55 puanlık bir giriş yaptı.

26 Kasım Pazar günü 12 takım daha bu rekabete dahil oldu. Günün en başarılı takımı Bi Dünya 726 puanla genel klasmanda altıncı sıraya yerleşti. Bayanlarda Merve Çıkıkçı'nın üstünlüğü kırılamazken, En Başarılı Erkek Oyuncu sıralamasında Savaş Kurtbaş artık liderliği ilk yirmiye giremeyerek elenen Champions Kings takımından Resul Baysu ile paylaşmak zorunda kaldı.

Turnuvada finallere kalmak için ilk yirmi takım arasına girmek gerekiyor. Şu ana kadar yarışan 32 takım için baraj 592 puan olurken gelecek hafta yapılacak son turla kesin sıralama belli olacak.Tüm katılımcılar güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirirken enerjileri, centilmenlikleri ve organize oluşları ile Avea kurum kültürünün önemli bir parçasını bir kere daha ortaya koymuş oldular. Elif Gökçe çektiği turnuva fotoğrafları çok yakında intranette yayınlanacak olup, skorlar ve şu ana kadar oluşmuş sıralamayı öğrenmek için bu dosyadaki İstanbul Skorlar sayfasına bakabilirsiniz.

Diğer Fotoğraflar