Bursa Şampiyonu Notts County Brussia...

Bursa Şampiyonu Notts County Brussia...
04.03.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Bursa Etabı’nın finalinde rakibi ES-ES’i 6-1 maglup eden "Notts County Brussia” takımı şampiyon oldu.

2 Mart Cumartesi günü Nilüfer Asya Spor Tesisleri'nde gerçekleşen final maçında Eskişehir ekibi "Es-Es" takımı ile geçen senenin şampiyonu Bursa ekibi "Notts County Brussia" karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası iki tarafın da yaptığı pas hataları göze çarparken, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Bu dakikadan sonra Notts County Brussia takımı oyuna ağırlığını koymaya başlayarak 15. dakikada Emrah Topuz'un ve 18. dakikada Harun Aydoğan'ın golleriyle durumu 2-0'a getirdi. İlk yarının sonlarına doğru toparlanan ve baskısını arttıran Es-Es takımı, dakika 24'te Kurtuluş Aytekin'in golü ile durumu 2-1'e getirerek, devre arasına umutlanarak girdi.

İkinci devrenin başında, Notts County Brussia takımı 27.dakikada Emrah Topuz'un golü ile durumu 3-1'e getirdi. Sahada her iki takımda göze hoş gelen atak bir futbol ortaya koydu. İki tarafın da karşılıklı olarak girdikleri pozisyonlar sonuçsuz kaldı. Atak bir futbol sergileyen Es-Es takımının defansta bıraktığı boşlukları iyi değerlendiren Notts County Brussia takımı, 42.dakikada Harun Aydoğan'ın ve 43.dakikada ise Yaşar Çankaya'nın golleriyle skor 5-1'e geldi. Mücadelenin 49.dakikasında Yaşar Çankaya kendisinin 2.golünü, takımının ise 6.golünü attı. 6-1'lik skorla mücadeleyi kazanan Notts County Brussia şampiyon olarak Süper Final'de Bursa bölgesini temsil etme hakkını kazandı.

Maçın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Es-Es takımı gümüş madalya ile ödüllendirilirken, Notts County Brussia takımına ise altın madalya ve kupa takdim edildi.

Diğer Fotoğraflar