Bursa’da Şampiyon FinTimsah...

Bursa’da Şampiyon FinTimsah...
05.02.2018

QNB Finansbank 11. Futbol Turnuvası Bursa etabında şampiyon finaldeki rakibi Es-Es’leri 9-5’lik sonuçla mağlup eden ’FinTimsah’ takımı oldu.

4 Şubat Pazar günü Nilüfer Asya Spor Tesisleri'nde gerçekleşen final maçında geçen yılın şampiyonu Es-Es ile Bursa ekibi FinTimsah karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk 10 dakikasında sahada kora kor bir mücadele yaşandı. Bu dakikadan sonra FinTimsah takımı oyunda üstünlüğü ele alarak 11 ve 17. Dakikalarda Şahin Acar'ın golleriyle durumu 2-0'a getirdi. Dakika 18'de kaptan Yaşar Çankaya FinTimsah adına farkı üçe çıkaran golü rakip ağlara gönderdi. Karşılaşmada ilk yarı FinTimsah takımının 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısında sahada her iki takımda göze hoş gelen atak bir futbol ortaya koydu. İki takımında hücum futbolu izleyenlere bol gol izlettirdi. İkinci yarıda FinTimsah adına goller Semih Bulut (4),  Yunus Emre İpek ve Selçuk Şen'den gelirken, Es-Es takımının gollerini Güner Sağlam (3) ve Umut Yılmaz (2) kaydetti. Maçın sonunda 9-5'lik skorla mücadeleyi kazanan FinTimsah şampiyon olarak Süper Final'de Bursa bölgesini temsil etme hakkını kazandı.

Maçın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Es-Es takımı gümüş madalya ile ödüllendirilirken, FinTimsah takımına ise altın madalya ve kupa takdim edildi.
 

Diğer Fotoğraflar