Büyükada’da BİZ Olduk!

Büyükada’da BİZ Olduk!
15.05.2022

Uzun bir aranın ardından Büyükada Bisiklet Turu’yla spor etkinliklerinde tekrar bir araya gelen FinClub üyeleri BİZ olmanın keyfini çıkardı.

Pandemi sebebiyle verilen 2 yıla aşkın zamanın ardından QNB Finansbank FinClub üyeleri muhteşem bir boğaz ve ada havası eşliğinde tekrar bir araya geldi. 14 Mayıs Cumartesi günü yapılan Büyükada Bisiklet Turu'na yoğun ilgi vardı ve 55 kişi BİZ olmanın keyfini yaşadı. 

Önce Eminönü ardından Kadıköy'den tekneye binen misafirlerimiz simit-peynir-çay üçlüsünü sohbetleriyle daha da lezzetlendirerek boğaz yolculuğunun tadına tat kattı. Adada bisikletlerimizi teslim aldıktan sonra ilk etap başladı. Fotoğraf molalarıyla dinlene dinlene çıktığımız lunapark alanından sonra ilk durağımız Club Mavi oldu. Manzarasına ve yemeklerine doyamadığımız Club Mavi'den ayrılarak büyük turu yine hatıra fotoğrafları eşliğinde tamamladık.

Tekne öncesi son durağımız ise adanın en leziz doğal dondurmasını yapan Freddo Amor oldu. Ardından tatlı yorgunluğumuzu boğaz manzarasına bırakarak günü sonlandırdık.

Diğer Fotoğraflar