Büyükada’yı Pedalladık

Büyükada’yı Pedalladık
12.06.2023

QNB Finansbank’lı bisiklet severler 10 Haziran Cumartesi günü Büyükada Bisiklet Turu’nda bir araya geldi.

İlk olarak Eminönü'nden misafirlerini karşılayan teknemiz ardından Kadıköy'e hareket etti. Muhteşem boğaz havasının tadını çıkaran katılımcılarımız tekne keyfinin olmazsa olmazı simit-peynir-çay üçlüsünü sohbetleriyle tatlandırarak adanın yolunu tuttu. Keyifli sohbetler eşliğinde, tur boyunca işimize yarayacak çok önemli bilgileri öğrenirken yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra Büyükada’ya vardık. 

60 kişilik grubumuzla Büyükada’ya ayak bastığımızda sabahın ağırlığını tamamen üzerimizden atmıştık. Bisikletlerimizi teslim alıp kasklarımızı da taktıktan sonra ilk etap için hazırdık. İlk olarak Nizam Yokuşu’na doğru pedallamaya başladık. Büyükada’nın tarihi sokakları ve evleri arasında ilerlerken fotoğraf molaları ile hem anılarımızı ölümsüzleştirdik hem de gücümüzü dengeli kullanmaya çalıştık. Mola yerimiz olan Club Mavi muhteşem manzarasıyla karşıladı bizi.

Enerjimizi Geri Topladık
Leziz ikramlarla turun ilk etabında harcadığımız enerjimizi geri kazandık. Hamak, çay, kahve keyfi ve eğlenceli yarışmaların ardından tekrar pedallara asıldık. Adanın saklı doğası eşliğinde 15 kilometrelik büyük turu tamamladık. 

Turun sonunda ellerimizde külahlarımızla hep birlikte teknemize yürüdük. Boğazın akşam rüzgarı eşliğinde kalkış noktalarımıza geri dönerken tatlı bir yorgunluk hepimizin üzerine çökmüştü. Büyükada’nın derinliklerini bisikletlerimizle keşfettiğimiz gün, geride güzel anılar bıraktı bize…

Tura yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar