Denizli’de Kupanın Sahibi "Denizli Ask"

Denizli’de Kupanın Sahibi "Denizli Ask"
11.02.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Denizli Etabı, 10 Şubat 2019 Pazar günü Sporium Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

Güneşli bir pazar günü öğlen saatlerinde Horozlar ve Denizli Ask takımlarının karşı karşıya geldiği final müsabakasında Denizli Ask takımı maça hızlı başladı. 9. dakikada Akif Çiçekdemir'in duran toptan attığı harika golle 1-0 öne geçen Denizli Ask'a 14. dakikada cevabı Batuhan Sormaz verdi ve skora denge geldi. Golün sevincini yaşarken arka alanda boşluk veren Horozlar takımına ise cezayı hemen 1 dakika sonra Rıza Çoban kesti. Bu dakikadan sonra Denizli Ask takımının baskısı arttı ve goller arka arkaya gelmeye başladı. İlk yarıyı 6-1 önde kapatan Denizli Ask ikinci yarıda da maçın tek hakimiydi. Müsabaka genelinde yeteneklerini sahaya yansıtmayı başaran Göktuğ Kalkan'ın, Akif Çiçekdemir'in ve kaptan Habib Cerit'in ön plana çıktığı maçta 18-2'lik galibiyetle kupaya uzanan ve Süper Final biletini alan takım Denizli Ask oldu.

Karşılaşma sonrası iki takım keyifli görüntüler eşliğinde madalyalarına kavuştu ve kupa Denizli Ask takım oyuncularının ellerinde havalandı.

Diğer Fotoğraflar