Denizli’de Şampiyon ASK FC...

Denizli’de Şampiyon ASK FC...
26.02.2018

QNB Finansbank 11. Futbol Turnuvası Denizli etabında Denizli Sanayi Team ile ASK FC takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 4-4 biten maçta penaltı atışları sonunda ASK FC, Denizli şampiyonu oldu.

25 Şubat Pazar günü Denizli Sporium Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleşen final maçı nefesleri kesti. Baştan sona heyecan içinde geçen maçta ilk gol daha henüz 1. Dakikada ASK FC takımında kaptan Habib Cerit'den geldi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole cevap 10. Dakikada Denizli Sanayi Team takımda Mehmet Özlü ile geldi (1-1). 18. Dakikada ASK FC bu kez Hasan San ile bir kez daha öne geçti (2-1).  24'de ASK FC adına Sedat Alphan skorda yeniden dengeyi kurdu (2-2). İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da heyecan kaldığı yerden devam etti. 37. Dakikada ASK FC Ferhat Özturan ile 3-2'lik skoru yakaladı. Bu golün ardından maçı bırakmayan Sanayi Team önce 41.Dakikada yeniden Sedat Alphan'la beraberliği yakaladı ve 47. Dakikada Volkan Övet ile öne geçti. Artık maçta uzatma anları oynanırken ASK FC takımında ikinci golün sahibi Hasan San durumu 4-4'e getiren golü rakip filelere gönderdi. Bu golün ardından penaltılara giden karşılaşmada 7-6'lık sonuçla ASK FC takımı Denizli şampiyonu oldu ve Denizli ilini süper finalde temsil etme hakkı kazandı.

Maçın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Denizli Sanayi Team takımı gümüş madalya ile ödüllendirilirken, ASK FC takımına ise altın madalya ve kupa takdim edildi.

Diğer Fotoğraflar