Diyarbakır’ın Kralı Real Mardin

Diyarbakır’ın Kralı Real Mardin
01.10.2018

QNB Finansbank 10. Bölgeler Arası Bowling Turnuvası’nın ilk durağı Diyarbakır etabında "Real Mardin" ekibi 550 puanla şampiyonluğa ulaştı.

QNB Finansbank Bölgeler Arası Bowling Turnuvası'nın 10. sezonu başladı. Her zamanki gibi büyük bir eğlenceye ve çekişmeye sahne olacak turnuvanın ilk etabı Diyarbakır'da gerçekleşti.

30 Eylül Pazar sabahı 7 takımın katılımıyla gerçekleşen etkinlik büyük bir mücadeleye sahne oldu. Heyecanın son toplara kadar sürdüğü etapta 550 puanla Real Mardin ekibi zafere ulaştı. Mardin ekibi böylelikle İstanbul'da düzenlenecek Süper Final'e de katılma hakkı elde etmiş oldu.

Diyarbakır'da, Mardin'i şampiyonlukla temsil eden Real Mardin'in ardından gümüş madalyalar Group Vac'cas ekibine gitti. Aboo-wling'in 482'i puanı ise takımı 3. yaptı ve bronz madalyaların sahibi oldular.

Aboo-wling'den Sercan Özpınar bronz madalyanın yanı sıra günün en başarılı erkek oyuncusu ödülünü de evine götürdü. Topladığı 144 puanla en yüksek skora ulaşan Sercan Özpınar günün yıldızlaşan performansına imza attı.

Kadınlarda ise günün en iyisi Ses Kes takımından Ilgın Karakaş'tı. Takım kaptanı Ilgın Karakaş, liderlik yeteneklerini labut devirmede de göstermeyi bildi ve 102 puanla günün en başarılı kadın yarışmacısı oldu.

Böylelikle iş hayatının stresinden çalışanları kurtarırken bir yandan da sportif rekabet atmosferi yaşatmayı amaçlayan QNB Finansbank Bölgeler Arası Bowling Turnuvası start almış oldu ve yeni durak öncesinde Diyarbakır'da keyifli bir gün geride kaldı.

 

Diğer Fotoğraflar