Doğal Olarak Çok Eğlendik

Doğal Olarak Çok Eğlendik
25.07.2011

FinClub etkinliklerinin yepyenisi, en farklısı, çok eğlencelisi ‘Outdoor Etkinliği’ 24 Temmuz Pazar günü Palandöken dağının eteklerindeki Erzurum Kızılay Misafir Evi’nin doğal güzelliklerle dolu yemyeşil bahçesinde gerçekleştirildi.

 

 

 

Günü Selamlıyoruz                                                                                                     

Sabah sporuyla ısınarak sıradaki aktivitelere hazır hale gelen FinClub'lılar çocukluk zamanlarına döndükleri çuval yarışıyla eğlenmeye devam ettiler. Yapılan yarışmaların sonrasında dinlenme zamanını 'Canlı Sorular' doldurdu. Özel sorulara arkadaşlarının da desteğiyle doğru yanıtlar veren yarışmacılar kocaman alkışlar eşliğinde minik armağanlar kazandılar

Barbekü Zamanı                                                                                                         

Yarışmalar esnasında acıkan katılımcıların imdadına barbekü yetişti. Bol oksijen insanın iştahını açıyordu hani… Barbekü sonrası enerjilerini toparlayan misafirlerimizi birbirinden farklı ve eğlenceli yarışmalar bekliyordu.  

Takım Oyunları

İlk olarak elleri iplerle birbirine bağlı iki yarışmacıdan oluşan takımlar problem çözme yeteneklerini kullanarak düğümlerden kurtulmaya çalıştılar. Ardından farklı becerilere sahip oyunculardan kurulan takımların yarışları vardı. Hızlı, yavaş, güçlü, esnek… özellikleri ne olursa olsun senkronize bir şekilde hareket ederek bütünleşen takımlar birlikte olmanın, takım olmanın gücünü ortaya koyuyorlardı. Sistemi, kuralları, süresi değişse de tüm oyunlarda değişmeyen tek şek sınırsız eğlenceydi.

Aniden Bastıran Yağmur                                                                                          

Oyunlar devam ederken gökyüzünde biriken siyah bulutlarla yağacağı sinyalini aslında önceden veren yağmur fazla vakit kaybetmeden kovadan boşalırcasına yağmaya başladı. Katılımcılar, yağmurun toprakla buluşmasıyla ortaya çıkan eşşiz kokuyu içlerine çekerek Kızılay Misafir Evi'nin toplantı salonuna doğru hareket ettiler. Toplantı salonunda buluşan misafirlerimiz için eğlence ara vermeden devam ediyordu. Indoor oyunlar limbo ve pipet toplantı salonunu kahkahalarla doldurdu. Oyunlar esnasında yapılan ses kayıtlarını dinlemek ise belki de günün en komik ve en eğlenceli anıydı.

Mutluluk ve keyifle dolu gün çekilen fotoğraflarla son bulurken, katılımcılar dönüş yolculuklarına rahatlamış bir şekilde çıkıyorlardı. Yüzlerde sıcak bir gülümseme, dudaklarda 'en kısa zamanda tekrarlayalım' sözleri vardı.

'Outdoor Etkinliği'ne katılan tüm çalışanlarımıza öncelikle %100 katılım gösterdikleri, ardından etkinliğin bu denli eğlenceli geçmesi için her oyunda, her yarışmada pozitif enerjileriyle yer aldıkları için teşekkürlerimizi sunuyor ve de en önemlisi eğlenmek için kazanmanın, mutlu olmak için yenmenin gerekmediğini ortaya koydukları için alkışlarımızı yolluyoruz.

En kısa zamanda görüşmek üzere… 

Diğer Fotoğraflar