Ege’nin Şampiyonu "35 İZMİR FİNANS"

Ege’nin Şampiyonu "35 İZMİR FİNANS"
14.03.2011

“Finansbank 4. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası”nın İzmir etabı şampiyonu enfes final maçında güçlü rakibi “Bizim Uşaklar”ı 7-2 yenmeyi başaran “35 İzmir Finans” ekibi oldu…

İzmir'den iki, Uşak'tan ve Denizli'den birer takımın katılımıyla 12-13 Mart tarihlerinde İzmir Langırt Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuva bol gollü ve bol keyifli maçlara sahne oldu. Meşin yuvarlak 33 kez filelerle buluştu. Oynanan maçlarda mücadele kadar centilmenlik de ön plandaydı…

Turnuvanın açılış maçında Bizim Uşaklar ve Horozlar karşı karşıya geldi. İki iyi ekibin mücadelesinden tam 14 gol çıktı. Erken gelen gollere rağmen Denizli ekibi moralini bozmadı ve mücadeleyi son düdük çalana kadar sürdürdü. Bizim Uşaklar ekibi maç boyunca takım oyununun güzel örneklerini sergiledi. 11 kez gol kaydına muvaffak olan Uşak ekibinde 5 farklı oyuncu gol sevinci yaşadı. Horozlar'da Levent Korkut göze çarpan isimdi. Bizim Uşaklar da ise Bahtiyar Çalışkan ve İbrahim Güler istekli oyunlarıyla galibiyetin mimarları oldular (11-3). 

İlk günün ikinci maçında İzmir ekipleri rakip oldular. Turnuvanın en güzel golleri bu maçta geldi. Özellikle Osman Demirel'in attığı enfes frikik golü ve Rıfat Duran yaklaşık 20 m.'den attığı gol dakikalarca alkışlandı. Kordon Boyu Gençlik'te Mustafa Suat Türkdoğan şut ustası olduğunu iki golü ile gösterdi ve pozitif futboluyla takımını ateşledi. 35 İzmir Finans'ta ise Rıfat Duran ve Haydar Bal iyi bir ikili olduklarını göstererek takımlarının tüm gollerinin altına imzalarını attılar. Keyifli maç 7-3 İzmir Finansçılar'ın oldu.

Katılımcılara ve seyircilere futbol dolu bir hafta sonu yaşatan turnuvanın final maçında Cumartesi gününün galipleri Bizim Uşaklar ve 35 İzmir Finans takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 3-2 önde kapatan 35 İzmir Finans ekibi oldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Hasan Özkaplan kaptanlığındaki Bizim Uşaklar var gücüyle önce beraberliği yakalamak, ardından şampiyonluğu getirecek golü bulmak için mücadele etti. Bu dakikalarda kalesinde devleşen Uğur Donduran gole geçit vermedi. 32. dakikada maçın yıldızı Haydar Bal topu ağlarla buluşturdu ve 35 İzmir Finans şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. İlerleyen dakikalarda 3 gol daha bulan İzmir ekibi mutlu sona ulaşan taraf oldu. Zevkli final maçının kaybedeni Bizim Uşaklar gümüş madalyanın sahibi olurken, Kordon Boyu Gençlik ise bronz madalya ile turnuvayı tamamladı.

Bizim Uşaklar takımında Ali Bahadır sahanın en yaşlısı değil sanki en genciymiş gibi oynadı ve seyircilerden bolca alkış aldı. Sakatlığı nedeniyle sahada yer alamayan Vedat Karagöz ise iki maçta da takımını yanlız bırakmadı ve arkadaşlarına destek oldu. Bu zorlu maçın sonunda iki takım oyuncuları kucaklaştı ve Uşaklı oyuncular Altılı Final'de bölgeyi temsil etme hakkı kazanan İzmirli çalışma arkadaşlarına başarılar diledi…

Aşağıda ilk dört sırada yer alan takımlarımızın kadrolarını bulabilirsiniz. Turnuvamıza renk katan oyuncu ve seyircilerimize teşekkür ediyoruz.

Şampiyon 35 İZMİR FİNANS: Vedat Karagöz (K), Rıfat Duran, Cem Çoban, Nehir Şeker, Haydar Bal, Saygın Kırlıkovalı, Sadık Toper, Uğur Donduran, Mahmut Bilici, Onur Yumurtacı, Orçun Gökalp.

İkinci BİZİM UŞAKLAR: Hasan Özkaplan, Ali Bahadır, Özhan Özkırım, İbrahim Güler, Ufuk Damburacı, Bahtiyar Çalışkan, Celal Öner, Hakkı Efe Fıratlı, Ali Tetik, Mehmet Hürcan Toksöz, İlker Ünal.

Üçüncü KORDON BOYU GENÇLİK: İlker Uğurlu (K), Bilal Delibay, Osman Demirel, Serkan Baybostan, Mustafa Suat Türkdoğan, Ramazan Türkan, Selim Can, Gürsel Vermez, Tufan Ertogay, Tayfun Yamen, Yavuz Ateş, Can Burak Kanlı

Dördüncü HOROZLAR: Mehmet Özlü, Teoman Gümre, Levent Korkut, Sedat Alphan, Nazmi Özgür Algel, Taner Güler, Merih Ayyıldız, Semih Öz, Emrah Yavaşal.

 

Foto galeri için tıklayınız.

Diğer Fotoğraflar