En Büyük Kupa İkinci Kez İzmir’e Gitti

En Büyük Kupa İkinci Kez İzmir’e Gitti
26.02.2018

2. Geleneksel Garanti Bowling Turnuvası Süper Final’inde şampiyon, 750 puan toplayan İzmir takımı Fireball oldu. Başarılı ekip ilk Süper Final’in de zirvesinde yer almıştı. Müthiş finalde ikinciliği Antalya’dan Çaylaklar (737) elde ederken, bronz madalya Konya şampiyonu The Masters’a gitti.

27 ilden en başarılı 27 takımın buluştuğu 2. Geleneksel Garanti Bowling Turnuvası Süper Final'i 24 Şubat Cumartesi günü İstanbul FunLoft Bowling Salonu'nda gerçekleştirildi. Gün boyu ikramlar ve eğlencenin hiç bitmediği Süper Final'de takımlar Türkiye'nin en büyüğü olabilmek için yarıştılar.
Çekişmeli geçen eleme turlarının ardından final etabında 9 takım şampiyonluk için tekrar lane bölgesine geldi. Son atışlarda gösterdiği olağanüstü performansla Fireball takımı 750 puan toplayarak en büyük kupayı ikinci kez İzmir'e götürdü. Niyazi Yiğit, İlker Aker, Serkan Eker, Mustafa Ateş ve Tuncay Şakacı'dan oluşan ekibin şampiyonluk sevinci görülmeye değerdi. Şampiyonu oldukça zorlayan ve 737 puan toplayan Çaylaklar turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Üçüncülüğü 729 puanlı Konya temsilcisi The Masters elde etti.
Eleme turlarını 8. sırada tamamlayan Şanlıurfa takımı (Gaziantep şampiyonu), Emniyet Gücü ise ilk dört arasına girmeyi başardı. 
Süper Finalin Süper Oyuncuları
Eleme turlarında 91 puan toplayan Garantiban takımından (Balıkesir) Nilüfer Hande Danış En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Denizli şampiyonu olan Sayonara (Burdur) ekibinden Bekir Bertan Kayacan 192 puan alarak En Başarılı Erkek Oyuncu plaketini almaya hak kazandı.
Takımının Süper Final şampiyonluğuna ulaşmasına büyük katkı sağlayan Mustafa Ateş ise final etabındaki 198 puanlık performansıyla Süper Final'in En Değerli Oyuncusu ödülünü aldı.
Piyango Çekilişine Büyük İlgi!
Süper Final coşkusuna ortak olan katılımcılarımız arasında gerçekleştirilen piyango çekilişi sonunda 16 farklı ödül sahiplerini buldu. Günün büyük ödülü olan PlayStation4 Mersin'den Süper Final'e dahil olan Mersin Bulls takımının başarılı oyuncusu Emre Yassıkaya'nın 103 numaralı biletine isabet etti.
Ödül töreninde başarılı oyuncular ve sporcular kupalarını, madalyalarını ve plaketlerini Orta Anadolu Bölge Müdürü Burak Ülger, İnsan Kaynakları ekibinden Hilal Bektaş, Tayfun Özkanlı ve Görkem Kıran, İYİ ekibinden Feryal Kalafatoğlu, Merve Saydıran ve Tuğçe Kayaalp'in ellerinden aldılar. 
Turnuva hatıra fotoğraflarıyla sona erdi...
 
 

Diğer Fotoğraflar