Erzurum Top Başı Yaptı

Erzurum Top Başı Yaptı
28.03.2011

Finansbank 4. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası nın Erzurum etabında futbol keyfi muhteşem bir maçla başladı. Eksi Yirmi Beş ve Loca arasında oynanan müsabaka adeta nefesleri kesti.

 



Maça iki takımda temkinli başladı. Loca kontra ataklarla gol bulmaya çalışırken Eksi Yirmi Beş takımı ayağa paslarla rakip alanda gol aradı. Dakikalar ilerledikçe mücadele arttı. Ani gelişen Eksi Yirmi Beş atağında Rahman Öztürk topu kendi ağlarına gönderdi ve Eksi Yirmi Beş 1-0 öne geçti. 21. dakikada gelen bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

 

İkinci yarıda futbol kalitesiyle birlikte heyecan da giderek arttı. Loca ilk yarıya oranla daha toparlanmış görünürken ataklarını sıklaştırdı ve bunun meyvesini 29. dakikada aldı. Serhat Yıldız şık bir vuruşla skora dengeyi getirdi. Bu golün ardından iki takımda üst üste ataklarla gol aradı. Top bir o kalede bir bu kalede gidip gelirken direklerden dönen çizgilerden çıkarılan toplar adrenalini yükseltti. Loca takımında ileride sürekli gol arayan ve savunmayla inanılmaz bir mücadele içine giren Ramazan Orhan aradığı golü 44. dakikada buldu ve takımını 1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçirdi.

 

Geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Eksi Yirmi Beş takımı beraberlik için yüklenmeye başladı. 47. dakikada korner atışı için topun başına geçen Tolga Güler akıl dolu bir vuruşla eşitliği sağladı (2-2). İlerleyen dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca turu geçen takımı belirleyecek penaltı atışlarına geçildi.

 

Hem Kurtardı Hem Attı

Tüm oyuncular tam iki seri boyunca penaltı atışlarını gole çevirmeyi başardı. Maç içerisinde takımına beraberlik golünü kazandıran Tolga Güler 16. penaltı atışlarında Ramazan Orhan'ın vuruşunu kurtarmayı başardı. Böylelikle Eksi Yirmi Beş ekibi büyük bir avantaj yakaladı ve penaltı vuruşunu gole çevirecek oyuncu Eksi Yirmi Beş'i yarı finale taşıyacaktı. Penaltı atış sırası saniyeler öncesinde kalesinde devleşen maçın kader adamı Tolga Güler'deydi. Nefeslerin tutulduğu anda Güler fileleri havalandırınca penaltıları 16-15 kazanmayı başaran Eksi Yirmi Beş takımı oyuncuları sahada sevinç yumağı oluşturdu.

 

Maç sonunda bu güzel futbola imza atan iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik etmeyi unutmadı. Erzurum'da futbol rüzgarı 2-3 Nisan tarihlerinde oynanacak maçlarla devam edecek.

 

Maçın foto galerisini görmek için tıklayınız…

 

 

FİNANSBANK ERZURUM FUTBOL TURNUVASI PROGRAMI

 Tarih

Saat

Maç

Maç No

Detay

27 Mart 2011 Pazar

17:00

(16-15 P) Eksi Yirmi Beş

2

:

2

Loca

1

Çeyrek Final

 Tarih

Saat

Maç

Maç No

Detay

 2 Nisan 2011 C.tesi

17:00

Eksi Yirmi Beş

-

:

-

Palandöken

2

Yarı Final

 2 Nisan 2011 C.tesi

18:00

Çağrı Merkezi Erzurum

-

:

-

Doğu Yakası

3

Yarı Final

 Tarih

Saat

Maç

Maç No

Detay

 3 Nisan 2011 Pazar

17:00

2 No'lu Maç Mağlubu

-

:

-

3 No'lu Maç Mağlubu

4

Üçüncülük

 3 Nisan 2011 Pazar

18:00

2 No'lu Maç Galibi

-

:

-

3 No'lu Maç Galibi

5

Final

 3 Nisan 2011 Pazar

19:00

Ödül Töreni

-

-

 Tesis: Sporyum Spor Tesisleri

 A: Mehmet Akif Ersoy Mah. Mareşel Fevzi Çakmak Cad. Düzgün AVM Karşısı Palandöken-Erzurum

 T: (442) 317 0 317

 

Diğer Fotoğraflar