Erzurum’da Zirve "KIZILELMA"nın

Erzurum’da Zirve "KIZILELMA"nın
12.03.2018

QNB Finansbank 11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nın Erzurum etabında 7 takım Süper Final biletini almak ve futbolla dolu keyifli iki hafta sonunu birlikte geçirmek için mücadele etti. Bora Park Spor Tesisleri'nin ev sahipliği yaptığı, 3 Mart tarihinde ilk santra düdüğüyle başlayan turnuva 11 Mart tarihinde oynanan üçüncülük ve final maçlarıyla sona erdi. 

Bronz madalya maçında Çukur ekibini mağlup eden QNEBE? turnuvayı üçüncü sırada tamamlamayı başardı (12-1). Geçen senenin şampiyon kadrosundan bir çok isim barındıran ve yeni isimlerle kadrosunu güçlendiren Kızılelma takımı finalde karşılaştığı Eğitim FC ekibini farklı mağlup ederek (11-0) kupanın sahibi oldu. Ağırlıklı olarak QNB Finansbank ailesine kısa süre önce katılan oyunculardan kurulan ve BİZ olmanın coşkusunu ilk defa yaşayan Eğitim FC ekibi ilk turnuvasında gümüş madalyayı boynuna takmanın sevincini yaşadı.

Turnuva hatıra fotoğraflarıyla sona ererken tüm oyuncular Erzurum'u Süper Final'de temsil edecek Kızılelma takımına başarılar diledi...

Diğer Fotoğraflar