Filede Şampiyonlar Belli Oldu

Filede Şampiyonlar Belli Oldu
28.05.2018

“İş’te Turnuva” Voleybol Turnuvası’nda 26 Mayıs Cumartesi günü oynanan final maçlarının ardından şampiyonlar belli oldu. Kadınlarda Ditkob takımını 3-0 yenen Ataşehir ve erkeklerde ise Ataşehir’i 3-2 yenen Ditkob takımları kupanın sahibi olmayı başardılar. Erkeklerde turnuvanın üçüncüsü Anadolu Sigorta olurken, Şişecam dördüncü olarak sezonu tamamladı. Kadınlarda ise bronz madalyanın sahibi Tekvoloji takımı oldu.

26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen final gününde ilk kupa müsabakası kadınlarda
Ataşehir ile Ditkob arasında gerçekleşti. Seyir zevki yüksek olan maçı başından sonuna kadar üstün götüren Ataşehir setleri 25-13, 25-8 ve 25-17 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Kupaya ulaşamasada en az şampiyon kadar alkışı hak eden Ditkob turnuvayı gümüş madalya ile tamamlarken, Tekvoloji takımı bronz madalyanın sahibi oldu.

Günün bir diğer şampiyonluk maçında ise erkeklerde Ditkob ile Ataşehir takımları karşı karşıya geldiler. Adına yakışır geçen final maçında ibre sürekli yön değiştirdi. Ditkob ilk seti 25-19 kazansa da Ataşehir arka arkaya aldığı 25-21 ve 25-22’lik iki setle durumu 2-1’e getirdi. Maçı bırakmayan Ditkob dördüncü sette oyuna ağırlığını koyarak 25-16 ile skoru 2-2 yapmayı başardı. Yıllarca dillerden düşmeyecek olan tie break setinde uzun süre beraberlik bozulamadı. Takımların müthiş efor sarf ettiği maçın tie break seti 22-20 Ditkob üstünlüğüyle tamamlandı ve Ditkob geçtiğimiz sene olduğu gibi kupayı kazanmasını bildi.

Erkeklerde bronz madalya maçında iki tecrübeli takım Anadolu Sigorta ile Şişecam karşı karşıya geldiler. Voleybolun tüm güzelliklerinin sergilendiği maçı Anadolu Sigorta 25-19, 25-14 ve 25-23’lük setlerle 3-0 kazanarak turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Turnuva sonunda hem kadınlarda hem de erkeklerde en değerli oyuncular belli oldu. Kadınlarda final maçında takımının şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Gülsün Keskin Yılmaz (Ataşehir) ödüle layık görülürken, erkeklerde ise geçtiğimiz sene olduğu gibi başarılı voleybolcu Cahat Ayyıldız (Ditkob) plaketin sahibi oldu.

Oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumunu, sonuçları sayfanın üzerinde yer alan sekmelerden takip edebilirsiniz. Haftanın foto galerisi altta yer almaktadır.

Diğer Fotoğraflar