Filenin Sultanları Assan Alüminyum

Filenin Sultanları Assan Alüminyum
07.11.2016

“Kibar Holding Spor Şenliği” Voleybol Turnuvası’nda 5 Kasım Cumartesi günü oynanan bayanlar müsabakaları sonunda Assan Alüminyum şampiyonluğunu ilan ederken, Kibar Holding gümüş madalyanın sahibi oldu. Assan Hanil ise turnuvayı bronz madalya ile kapattı.

 

 "Kibar Holding Spor Şenliği Bayanlar Voleybol Turnuvası" 5 Kasım Cumartesi günü Tuzla Terakki Vakfı Okulları'nda gerçekleştirildi. İlk defa düzenlenmesine rağmen yoğun ilgi gören turnuvada Kibar Holding çalışanları voleybola doydu...

Bayanların açılış maçında Kibar Holding ile Assan Alüminyum takımları karşılaştı. İlk seti 25-21 Kibar Holding takımı kazandı. İkinci set kora kor bir mücadele ile devam etti. Maçı bırakmayan Assan Alüminyum ikinci sette oyuna ağırlığını koydu ve 26-24'lik skorla durumu eşitledi (1-1). Kazananın şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacağı maçta, final seti müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Sadece dört sayı farkla rakibine üstünlük sağlayan Assan Alüminyum takımı karşılaşmayı 2-1 kazanarak son maçını beklemeye başladı.

 

Günün ikinci maçında Assan Hanil ile Kibar Holding karşı karşıya geldiler. İlk set karşılıklı sayılarla devam etti. 24-24'den sonra üst üste iki hücumdan skor üreten Kibar Holding seti 26-24 kazandı. İkinci set de çok çekişmeli geçti. Kritik anlarda daha az hata yapan Kibar Holding müsabakayı 2-0 kazanarak oynanacak olan Assan Hanil – Assan Alüminyum maçını beklemeye başladı.

 

Şampiyonu belli edecek olan günün son maçında Assan Hanil ile Assan Alüminyum karşılaştılar. 

Final havasındaki maça iyi konsantre olan Assan Alüminyum ilk seti 25-14 alarak kupaya bir adım daha yaklaştı. Assan Alüminyum özellikle ikinci sette çok iyi bir mücadele koydu ve rakibine set vermeden şampiyonluğunu ilan etti. 

Turnuva sonunda Kibar Holding gümüş madalya kazanırken, Assan Hanil bronz madalya sahibi oldu.

 

Takımı adına önemli anlarda sahneye çıkarak, kritik sayılara imza atan Assan Alüminyum'un başarılı oyuncusu Gözde Özdemir turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Eğlenceli geçen gün çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor ve şampiyon ekibimizi kutluyoruz…

Diğer Fotoğraflar