Finalin Adı Belli Oldu...

Finalin Adı Belli Oldu...
02.10.2017

Türkiye Finans 14. Futbol Turnuvası’da 1 Ekim Pazar günü oynanan yarı final maçlarının ardından finalin adı belli oldu. Yarı finalde rakiplerini eleyen Bombardı-Man ile Veteranlar şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Yarı finalin ilk maçında ITeam ile Veteranlar karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde geçen maçın 4. dakikasında Özgür Keskin attığı golle ITeam takımını 1-0 öne geçirdi. 9. Dakikada bu kez Volkan Çin skoru 2-0'a getiren golü rakip ağlara bıraktı. Müsabakanın ilk yarısı ITeam takımının 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak oyun sergileyen takım Veteranlar ekibiydi. 30. Dakikada başarılı oyuncu Enes Gülaydın attığı şutla farkı bire indirdi (2-1). Bu golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Veteranlar aradığı golü 35. dakikada Mehmet Faik Yavuz ile buldu (2-2). Mücadele bu sonuçla tamamlanırken, finale çıkan isim penaltılarla belirlendi. Penaltı atışlarında rakibine 8-7’lik sonuçla üstünlük kuran Veteranlar adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci maçında Bombardı-Man ile MT İdman Yurdu takımları final için mücadele ettiler. Karşılaşmanın 7. Dakikasında Orhan Genç Bombardı-Man takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 35 ve 45. Dakikalarda Sadık Toçakan, 40’da Şaban Akpınar, 42’de Fatih Arslan ve 50. Dakikada Lokman Avcı’nın golleriyle Bombardı-Man takımı 6-0 kazanarak adını finale yazdıran diğer bir takım oldu.

Başarılı bir turnuva geçiren yarı finalde penaltılarla kaybeden ITeam ile MT İdmanYurdu ekipleri üçüncülük karşılaşmasında karşı karşıya gelecek.

 

ELEME TURLARI

 

Çeyrek Final

1

(A1) Bireysel İdman Yurdu

2

:

3

Bombardı-Man (C2)

2

(B1) MT İdman Yurdu

2

:

0

Deneteam (D2)

3

(C1) Iteam

2

:

1

FC Credits (A2)

4

(5-3 P) (D1) Veteranlar

1

:

1

Callbastı (B2)

 

Yarı Final

5

Bombardı-Man

6

:

0

MT İdman Yurdu

6

Iteam

2

:

2

Veteranlar (7-8 Pen)

 

Üçüncülük

7

MT İdman Yurdu

-

:

-

ITeam

 

Final

8

Bombardı-Man

-

:

-

Veteranlar

 

Diğer Fotoğraflar