Finalin Adı İspak – Assan Hanil

Finalin Adı İspak – Assan Hanil
07.11.2016

Kibar Holding Spor Şenliği Futbol Turnuvası final mücadelesi İspak ile Assan Hanil takımları arasında oynanacak.

 

 

Zorlu geçen günün ilk maçında Assan Gıda ile İspak final için mücadele ettiler. İlk yarıyı Halil Akar'ın attığı golle önde kapatan İspak, 32 de Kadir Güvenç'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Etkili oyununu devam ettiren İspak ikinci yarı oyuna giren Yüksel Cantez ayağından farkı üçe çıkardı.  2 dakika sonra Hüseyin Kınay farkı ikiye indirdi. Son 15 dakika Assan Gıda tüm gücüyle rakip kalede gol aradı. Son dakikada atılan penaltı atışını iyi değerlendiren Maksut Batuhan Bardakçı son sözü söyledi ve İspak finale yükselen takım oldu.

 

 

Günün ikinci maçında diğer finalisti belirleyecek karşılaşmada Assan Panel ile Assan Hanil karşılaştılar. Mücadaleye hızlı başlayan Assan Hanil soyunma odasına Gökhan, Faruk ve Hayrullah Burak'ın golleriyle 3-1 önde girdi. İkinci yarıda toparlanan Assan Panel maça ağırlığını koydu ve Hüseyin Yılmaz'ın bulduğu gollerle maça denge getirdi (4-4). Son dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka penaltılara gitti. İlk penaltılarda maçın öne çıkan oyuncularında Emre Bıkmaz'ın penaltısı kaleci Güven Özcan tarafından kurtarıldı. Assan Hanil penaltılarda hata yapmayınca finalde İspak'ın rakibi oldu.

 

Böylelikle 13 Kasım Pazar günü yapılacak olan finalin adı İspak ile Assan Hanil oldu. Rakiplerine kaybeden Assan Gıda ile Assan Panel üçüncülük maçında bronz madalya kazanmak için mücadele edecek takımlar oldular.

6 KASIM PAZAR (Yarı Final)

 

 

 

 

 

25

17:00

3

(21 galibi) Assan Gıda

2

:

5

İspak (22 galibi)

Yarı Final

26

18:00

3

(23 galibi) Assan Panel

(3) 4

:

4 (5)

Assan Hanil (24 galibi)

Yarı Final

13 KASIM PAZAR (Final)

 

 

 

 

 

27

13:00

3

(25.mağlubu) Assan Gıda

-

:

-

Assan Panel (26. mağlubu)

Üçüncülük

28

14:30

3

(25.galibi) İspak

-

:

-

Assan Hanil (26.galibi)

Final

Gol Krallığı

Oyuncu

Takım

Gol

Kadir Güvenç

İspak

15

Hayrullah Burak Can

Assan Hanil

10

Hüseyin Kınay

Assan Gıda

8

Fatih Düzdağ

Assan Gıda

7

Necdet Eski

Assan Hanil

7

Emre Bıkmaz

Assan Panel

7

 

Diğer Fotoğraflar