Finalistler Belli Oldu...

Finalistler Belli Oldu...
21.05.2018

“İş’te Turnuva” futbol branşında 1. Lig ve 2. Lig yarı final müsabakaları 20 Mayıs Pazar günü oynandı. Oynanan karşılaşmaların ardından 1. ve 2. Ligde finale kalan takımlar belli oldu.

Nefeslerin tutulduğu heyecan dolu yarı final gününde ilk olarak 2. Lig yarı finalleri oynandı. İlk maç Dudullu Ticari ile Seyrantepe & Bolu arasındaydı. Birbirinden güzel gollerin atıldığı çekişmeli maçta finale adını yazdıran takım 4-3'lük sonuçla Dudullu Ticari oldu. Yarı finalin diğer maçı da ilkini aratmadı. Camiş Ambalaj ile Hukuk Müşavirliği arasındaki karşılaşmanın normal süresi 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Uzatma dakikalarında 4-2 ile rakibine üstünlük kuran Camiş Ambalaj finale yükselen diğer takım oldu.

1. Ligin yarı final karşılaşmalarında ilk olarak İşmer ile Anadolu Sigorta takımları karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun azalmadığı maçta finalist, rakibi İnsan Kaynaklarını 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başaran Anadolu Sigorta oldu. Yarı finalin diğer maçında İşmer rakibi Bilgi Teknolojilerini 10-0'lık farklı bir sonuçla yenmeyi başararak adını finale yazdıran ikinci takım oldu.

Yarı final karşılaşmalarında istediği sonuçları alamayan ekipler üçüncülük mücadelesi için sahaya çıkacak. Üçüncülük maçları İnsan Kaynakları - Bilgi Teknolojileri ve Hukuk Müşavirliği - Seyrantepe Bolu arasında oynanacak.

Diğer Fotoğraflar