İstanbul’da Şampiyon "GOODFELLAS"

İstanbul’da Şampiyon "GOODFELLAS"
04.03.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İstanbul Etabı Şampiyonu finalde güçlü rakibi Kim Kimiz’i penaltı atışları sonunda mağlup eden GOODFELLAS takımı oldu. Geçtiğimiz senenin şampiyonu ALİ BABA ise turnuvayı bronz madalya ile tamamladı.

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası'nın İstanbul etabı 2 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Birbirinden kuvvetli 24 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada izleyiciler birbirinden güzel golleri ve çekişmeli mücadeleleri seyretme fırsatı buldular.

Oynanan yarı final müsabakalarının ardından "Kim Kimiz" ve "GOODFELLAS" takımları finale kalmaya hak kazandılar. İki kuvvetli takım adına yakışır final maçında kupayı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar.

Karşılıklı ataklarla başlayan final maçının 15. dakikasında Kemal Emir Özay, sol çaprazdan vurduğu sert şut ile Kim Kimiz takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran GOODFELLAS takımı pozisyonlara girse de, Kim Kimiz takımının savunmasını geçmeyi başaramadı. Gol ile sonuçlanmayan karşılıklı ataklar sonrası ilk devre Kim Kimiz takımının üstünlüğü ile 1-0 tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan GOODFELLAS takımı 32.dakikada golcü forveti Onur Acar ile skoru 1-1'lik eşitliğe getirdi. Golden sonra karşı kaleye daha sık gelmeye başlayan GOODFELLAS dakikalar 38'i gösteriyorken, oyuna sonradan giren 10 numara formalı Özkan Fırat'ın uzaktan golüyle geriden gelerek 2-1 öne geçti. Golden sonra daha defansif bir anlayış sergileyen GOODFELLAS ekibi, maçın son dakikalarında gelen gole engel olamadı. İkinci yarının uzatma dakikalarında Kim Kimiz ekibinin kullandığı taç atışı, ceza sahası içerisinde bir karambol yarattı ve Eren Kahya'nın şutunda top ağlarla buluştu. Normal sürenin 2-2'lik skorla tamamlandığı final maçı penaltı atışlarına gitti. Penaltı atışlarında ise GOODFELLAS, Kim Kimiz ekibini 5-4'lük skor ile yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuvada GOODFELLAS takımının başarılı golcüsü Onur Acar rakip fileleri 8 kez havalandırarak gol kralı olmayı başardı.

Turnuvada yaptığı centilmenlikle QNEBE FİNANSBANK takımı Fair Play ödülüne layık görüldü.

Keyifli ve eğlenceli geçen turnuva sonunda başarılı sporcular ödüllerine kavuşurken, final günü çekilen hatıra pozları ile sona erdi.

Diğer Fotoğraflar