İzmir Bölge Şampiyonu "Aegean Boys"

İzmir Bölge Şampiyonu "Aegean Boys"
30.04.2010

28 Mart 2010 Pazar günü Şahlanlar Halı Saha Tesisleri’nde oynanan “3. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası” İzmir ayağında, final müsabakasını kazanan “Aegan Boys” şampiyon oldu.


Denizli ilinden gelerek turnuvaya katılan Mehmet Özlü kaptanlığındaki yeşil-beyaz formasıyla "Horozlar" ve İzmir çalışanlarından kurulu Vedat  Karagöz  kaptanlığındaki gri-siyah formalarıyla Aegean Boys takımları İzmir Bölge şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. Maçın başında başlayan İlkbahar yağmurunun ardından açan güneş, oyunculara futbol oynamak için muhteşem bir atmosfer oluşturdu.

İlk gol sesi yedinci dakikada Haydar Bal'dan geldi. Bu golle Aegean Boys 1-0 öne geçti. Gri-siyahlı ekip farkı açmak için çabalarken Taner Güler kalesinde yıldızlaştı. Ayağa paslarla daha iyi organize olan Aegean Boys ilerleyen dakikalarda iki gol daha bularak ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

İzleyenlerin keyif aldığı müsabaka kaçan pozisyonları, atılan golleriyle aynı heyecanla ikinci yarı da devam etti. Mahmut Bilici Horozlar takımına geçiş izni vermezken Rıfat Duran, Haydar Bal ve Saygın Kırlıkovalı attıkları üçer golle Aegean Boys takımının en golcü oyuncuları oldular. Oyuna sonradan giren Emrah Yavaşal Horozların gol ayağı oldu ve fileleri iki kez havalandırmayı başardı.
Fair Play ruhunun hiçbir zaman kaybolmadığı müsabakayı 11-2 kazanan Aegean Boys takımı hakemin son düdüğüyle İzmir Bölge şampiyonluğunu ilan etti.

Müsabaka sonunda Horozlar ekibi gümüş madalyalarını Aegean Boys oyuncularının ellerinden aldılar. Ardından aynı jest karşı takım oyuncularından geldi. Arkadaşlarına "Altılı Final"de başarılar dileyen Horozlar takımı oyuncuları şampiyonluk madalyalarını takdim etti.  Final günü kaptan Mehmet Özlü'nün kupayı Vedat Karagöz'e vermesiyle ve hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Birbirinden güzel karelerden oluşan foto galeri için lütfen tıklayınız...

Diğer Fotoğraflar