İzmir’de Kupa Ege FC’nin Oldu...

İzmir’de Kupa Ege FC’nin Oldu...
25.02.2019

QNB Finansbank 12. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İzmir etabında finaldeki rakibi Üniformalılar’ı 9-3’lük sonuçla mağlup eden Ege FC şampiyonluğa ulaştı. Üniformalılar turnuvadan gümüş madalya ile ayrılırken, Security Team ise bronz madalyanın sahibi oldu.

23 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen yarı final maçında Üniformalılar ile Security Team takımları karşı karşıya geldi. Heyecan dolu zevkli mücadelede ilk gol Security Team adına 23. Dakikada Ramazan Türkan'ın ayağından geldi. 37. Dakikada Bayram Cihan durumu Security Team lehine 2-0'a getirdi. Bu gollerin ardından 39'da Çağrı Cihan ve 47'de Eren Öztürk Üniformalıların gollerini atarak skorda dengeyi kurdu (2-2). Mücadele bu sonuçla tamamlanınca finale kalacak takımı penaltı atışları belirledi. Atılan penaltılar sonunda rakibi Security Team takımını 5-4'lük sonuçla mağlup eden Üniformalılar finale kalan takım oldu.

24 Şubat Pazar günü oynanan final maçında Üniformalılar ile Ege FC İzmir şampiyonluğu için sahadaydı. Maça hızlı başlayan taraf Ege FC oldu. Henüz maçın 1. Dakikasında Uğur Özer ile öne geçen Ege FC bu golün ardından farka giderek karşılaşmadan 9-3'lük gibi farklı bir skorla ayrılmasını bildi. Ege FC'de goller Uğur Özer (4), Alpaslan Altınok, Rıfat Duran, Sadık Toper (2) ve Mesut Çiçek (kk)'den gelirken, Üniformalılar'ın gollerinin tamamını Eren Öztürk atarak günün başarılı isimleri arasına girdi. 9-3'lük skorla rakibini mağlup eden Ege FC şampiyonluğa ulaşan takım oldu.

Günün sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar takdim edildi. Bronz madalya yarı finalde kaybeden Security Team takımına verildi. Turnuvanın renkli takımı Üniformalılar gümüş madalyanın sahibi olurken, şampiyonluk kupasını ve altın madalyaları Ege FC takımı almayı başardı. Ege FC kazandığı bu şampiyonlukla Süper finalde İzmir bölgesini temsil etme hakkı kazandı. Çekilen hatıra fotoğraflarıyla bir turnuva daha son buldu.

Kırmızı Kart Cezalısı Oyuncu
Ramazan Türkan Security Team 2 Maç

*Oyuncu 1 maçlık cezasını bitirmiş olup, kalan 1 maç cezası 2020 yılına aktarılmıştır.

 

Diğer Fotoğraflar