İzmir’de Şampiyon Ege FC...

İzmir’de Şampiyon Ege FC...
12.02.2018

QNB Finansbank 11. Futbol Turnuvası İzmir etabında finaldeki rakibi Aşigolar’ı 5-2’lik sonuçla mağlup eden Ege FC şampiyonluğa ulaştı. Aşigolar turnuvadan gümüş madalya ile ayrılırken, Darth Vater SK ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Yarı final maçında 10 Şubat Cumartesi günü Ege FC ile Dart Vater SK takımları karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maçta her iki takımda ortaya koydukları mücadele ile alkış aldı. Müsabaka sonunda rakibi Dart Vater SK takımını 8-5'lik sonuçla geçen Ege FC ilk finalist takım oldu. Bu maçta Ege FC takımının gollerini Saygın, Haydar, Arda, Emre (2), İlker ve Rıfat (2) atarken, Dart Vater SK takımda goller ise Ramazan (3), Bayram ve Volkan'dan geldi. 

11 Şubat Pazar günü oynanan final maçında Ege FC ile Uşak ekibi Aşigolar karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Ege FC oldu. Mücadelede 7, 13 ve 18. Dakikalarda Ege FC adına Emre takımının 3 golüne imza atan oyuncu oldu. İlk yarıda 14. dakikada Aşigolarda gol Alpaslan'dan gelirken, devrenin son golünü Ege FC'den 25. dakikada Haydar Bal kaydetti. İlk yarı 4-1'lik Ege FC takımının üstünlüğüyle tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısında da taraflar birer gol buldu. Aşigolar'da Ali Dönmez 31. Dakikada farkı ikiye düşüren golü attı ancak son bölümlerde Haydar ile gelen Ege FC golü maçın skorunu tayin etti (5-2). Bu sonuçla bir kez daha İzmir turnuvasının şampiyonluğunu kazanan Ege FC, yıllardır süre gelen geleneği sürdürmüş oldu.

Günün sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar takdim edildi. Bronz madalya yarı finalde Ege FC takımına kaybeden Darth Vater Sk takımına takdim edildi. Güzel oyunu ve centilmence mücadelesi ile turnuvaya renk katan Aşigolar finalde kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Ve sıra şampiyona geldi, Ege FC önce altın madalyalarını ardından şampiyonluk kupasını alarak süper finalde İzmir bölgesini temsil etme hakkı kazandı. Çekilen hatıra fotoğraflarıyla bir turnuva daha son buldu.

Diğer Fotoğraflar