İzmir’de Şampiyon Ege-Max FC

İzmir’de Şampiyon Ege-Max FC
10.02.2020

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası İzmir Etabı, 8-9 Şubat 2020 tarihlerinde Vizyon Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

8 Şubat Cumartesi günü oynanan yarı final karşılaşmalarının ilkinde Ultra İzmir ile Ege-Max FC takımları karşı karşıya geldi. Müsabakadan 7-1'lik sonuçla galip ayrılan taraf Ege-Max FC oldu ve adını finale yazdıran ilk ekip oldu. Günün diğer maçında Direkt Team ile Üniformalılar final için mücadele etti. 6-4'lük skorla kazanan Üniformalılar oldu.

9 Şubat Pazar günü oynanan final maçında Üniformalılar ile Ege-Max FC takımları karşı karşıya geldi. Heyecan dolu ve bir o kadar da keyifli geçen maçta kazanan 4-3'lük sonuçla Ege-Max FC takımı oldu ve İzmir'i süper finalde temsil etme hakkı kazandı.

Müsabakanın ardından yıllardır şampiyonluk ünvanını elden bırakmayan Ege-Max FC takımına kupa ve altın madalyaları taktim edilirken, ikinci olan Üniformalılar gümüş madalya ile ödüllendirildi. Turnuvada üçüncülüğü Ultra İzmir takımı elde etti ve bronz madalyanın sahibi oldular.

Diğer Fotoğraflar