Kahkaha Dolu Cumartesi

Kahkaha Dolu Cumartesi
18.12.2010

"Finansbank 1. Tabu XL Turnuvası" 18 Aralık 2010 Cumartesi günü Holiday Inn Hotel Şişli de gerçekleştirildi.

 

Klasik tabuya 15 kelime, kuklalı ve çizgi oyunlarının eklenmesiyle çeşitliliğini de eğlencesini de büyüten Tabu XL, ilk kez bir FinClub etkinliği olarak çalışanlarımızla buluştu.

 

Katılımcılar, birbirinden renkli ve farklı özellikler gerektiren oyunlarda sadece anlatım becerilerini değil, kuklayı kullanırken hayal güçleri ve teatral kabiliyetlerini, çizim yaparken resim yeteneklerini, 15 kelimede ise en uygun ipucu için parlak zekalarını kullandılar. Oyuncular, kum saati dolmadan ellerinden geldiğince çabuk kartlardaki kelimeleri takım arkadaşlarına aktarmaya çalışırken, turnuvanın gerçekleştirildiği Himalaya Toplantı Salonu'nu kahkahalar dolduruyordu.

 

Üçlü finalde ilk olarak "Dabi Dabi Kardeşler" (Levent Uçarı, Özgür Karık, Gökhan Cörüt, Abdullah Murat Ak) ve "Tabuları Yıktık" (Minegül Özcan, İlke Serçe, Fevzi Sercan Kahraman, İbrahim Taner Ateş) ekipleri karşılaştılar. Çekişmeli ve eğlenceli geçen oyuna 15 kelime oyununda dokuz kelime anlatmayı başaran 'İlke Serçe'nin (Tabuları Yıktık) performansı damga vururken kazanan Tabuları Yıktık oluyordu.

 

Ardından ilk maçın kaybedeni "Dabi Dabi Kardeşler" ile "Mügülerin Takımı" (Müge Olacak, Müge Göksel, Serdar Çağlar, Bora Tokgöz) karşı karşıya geldiler. Finish noktasına kadar iki ekibinde başa baş götürdüğü oyunu kritik anlardaki anlatımlarıyla Mügülerin Takımı kazanmayı başardı. Bu sonuçla üçlü finaldeki ikinci maçını da kaybeden Dabi Dabi Kardeşler bronz madalyalarını boyunlarına takmak için ödül törenini beklemeye koyuldu.

 

Kazananın altın madalyaya ulaşacağı turnuvanın son maçı, önceki karşılaşmalarını galip tamamlamayı başarmış iki takımı buluşturdu. Oyun o kadar çekişmeliydi ki bir Mügülerin Takımı bir Tabuları Yıktık öne geçiyordu. Klasik tabuda 'Minegül Özcan'ın (Tabuları Yıktık) yüksek performansına Kuklalı tabuda 'Müge Göksel' (Mügülerin Takımı) 5 kelime anlatmayı başararak cevap veriyor, tüm oyuncular adeta harikalar yaratıyordu. Heyecan ve keyif dozu bir an olsun eksilmeyen bu maçı uyumlu bir takım çalışması ortaya koyan Mügülerin Takımı kazandı. Keyifli oyunlar sonunda tüm maçlarını üstün tamamlayan Mügülerin Takımı böylelikle Finansbank 1. Tabu XL Turnuvası şampiyonu olmayı başardı.

 

Ödül töreninde ilk olarak turnuvanın üçüncüsü Dabi Dabi Kardeşler'e bronz madalyaları takdim edildi. Ardından podyuma Tabuları Yıktık ekibi çıktı, gümüş madalyalarını boyunlarına takan başarılı ekip tebrik yağmuruyla uğurlandı. Son olarak şampiyon ekibin ismi anons edildi ve oyuncular alkış yağmuru altında çıktı podyuma, tüm maçlarını kazanmayı başararak şampiyonluğa ulaşan "Mügülerin Takımı"na (Müge Olacak, Müge Göksel, Serdar Çağlar, Bora Tokgöz) altın madalyaları sunuldu, ardından şampiyonluk kupası yükseldi şampiyon takımın oyuncularının elinde.

 

Çekilen fotoğraflarla bu güzel dakikalar ölümsüzleştirilirken, eğlenceli geçen günün en tatlı anı pasta partisiyle yaşandı. FinClub etkinliklerinin en yenisi ve en komiği, en bol kahkahalısı Finansbank 1. Tabu XL Turnuvası'na katılan tüm oyunculara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki yıl yeni anlatımlarla görüşmek üzere. 

Foto galerisi için tıklayınız.

 

Tabu XL 

1

MÜGÜLERİN TAKIMI

2

TABULARI YIKTIK

3

DABİ DABİ KARDEŞLER

 

 

 

Diğer Fotoğraflar