"Karadeniz Fırtınası" Ankara’da Esti

"Karadeniz Fırtınası" Ankara’da Esti
14.10.2019

Garanti BBVA Ankara Voleybol Turnuvası'nda müsabakalar 12-13 Ekim tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda oynandı.

8 takımın mücadele ettiği turnuvada cumartesi günü rakiplerini eleyen Just Watch,
Karadeniz Fırtınası, Yiğidolar ve Filenin Kaplanları takımları yarı finalde karşı karşıya geldi.

Pazar günü oynanan yarı final maçlarının ilkinde rakibi Just Watch'a set vermeyen Karadeniz Fırtınası final biletini alan ilk takım oldu. Sivas'tan gelen Yiğidolar ise Filenin Kaplanları'nı yenerek finalin adını belirledi.

Bronz madalya mücadelesinde Just Watch güldü ve başarılı performansını madalyayla süslemiş oldu. Final maçında ise fırtına esmeye devam etti. Başa baş geçen ilk seti Karadeniz ekibi 25-21 kazandı. İkinci sete iki takımda etkili başladı ve ilk bölüm karşılıklı sayılarla geçildi. 6. sayılardan sonra Yiğidolar oyundan düşmeye başlayınca fark açıldı. Seti 25-11 maçı da 2-0 kazanan Karadeniz Fırtınası ilk kupayı evine götürmeyi başardı. 

Şampiyon ekibin başarılı oyuncularından Abdullah Yeter En Değerli Oyuncu plaketini kazandı. Turnuva ödül töreni ve hatıra fotoğraflarıyla son erdi.

Ankara dışından takımlarda Amasya, Bolu, Düzce, Samsun, Sivas, Rize, Trabzon ve Zonguldak çalışanları da yer aldı. Turnuvaya yer alan tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar