Kortta Şampiyonlar Tuğrul Nakiboğlu ve Işıl Ercan

Kortta Şampiyonlar Tuğrul Nakiboğlu ve Işıl Ercan
21.05.2018

"İş te Turnuva"tenis branşında üçüncülük ve final karşılaşmaları 20 Mayıs Pazar günü oynandı. Çekişmeli maçların ardından erkeklerde Tuğrul Nakiboğlu, kadınlarda ise Işıl Ercan şampiyon olmayı başardı.

Şampiyon Yine Değişmedi!
Final gününde ilk olarak erkekler korta çıktı. Geçen yıl yarı finalde karşılaşan Tuğrul Nakiboğlu ile Murat Hatipoğlu bu kez şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Voleybolda omuz omuza mücadele ederek takımlarını finale taşıyan ikili, bu kez kortta şampiyon olabilmek adına birbirlerine rakip oldular. Muhteşem rallylerin olduğu zorlu final maçında Tuğrul Nakiboğlu rakibini 7/5 ve 7/6’lık setlerle 2-0 yenerek 3. Kez üst üste şampiyonluğa uzandı. Geçen yılki üçüncülüğünün ardından başarılı bir turnuva geçiren Murat Hatipoğlu bu kez turnuvada ikinciliği elde etti.

Kadınlar Finali Nefesleri Kesti!
Kadınlar kategorisinde ise Aslıhan Kurultay ile Işıl Ercan şampiyonluk için karşı karşıya geldi. İzleyenlerin nefeslerini kesen muhteşem final maçında ilk seti 6/4 ile Aslıhan Kurultay kazandı. İkinci sette kortta yine başa baş bir oyun gerçekleşti. Ancak bu kez seti 6/2’lik sonuçla Işıl Ercan kazanmasını bildi. Artık gözler şampiyonun belli olacağı süper tie-break setine çevrildi. Işıl Ercan süper tie-break setinde daha az hata yaparak 10/3’lük bir sonuçla maçı 2-1 kazanarak şampiyon oldu.
Turnuvada erkekler kategorisinde Zafer Karabaşoğlu üçüncü olurken, kadınlarda bu derece Dinemis Budak’ın oldu.

 

Diğer Fotoğraflar