Koşu Temposu Yükseliyor

Koşu Temposu Yükseliyor
11.05.2013

Garanti Teknoloji ‘Aktif Yaşam Koşuları’ etkinliğinin ikincisi 11 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Tarabya sahil şeridinde gerçekleşti.

 

İlki geçtiğimiz hafta Yeniköy'de koşulan Garanti Teknoloji 'Aktif Yaşam Koşuları'nın ikincisi Tarabya - Çayırbaşı sahil şeridinde gerçekleştirildi.

Sekiz Garanti Teknoloji çalışanının katıldığı etkinlik programı stretching egzersizleri ile başladı. 5 dakika süren ısınma çalışmalarının ardından yaklaşık 2.7 km sürecek ilk etap koşulmaya başlandı. Dikkat çeken nokta grubun önceki haftaya göre performans ve temposunu yükseltmiş olmasıydı. Çayırbaşı'nda belirlenen noktaya varıldığında kısa bir dinlenmenin ardından büyük kas gruplarına yönelik direnç egzersizleri yapıldı. Egzersizlerden hemen sonra başlangıç noktasının yolunu tutan grubumuzun temposu yine önceki haftaya göre yüksekti.

Başlangıç noktasında soğuma egzersizleri ve sakatlığı önleyici ve yorgunluğa neden olan laktik asiti kaslardan uzaklaştırmaya yarayan stretching egzersizleriyle çalışma tamamlandı.

Etkinlik sonrası çalışanlarımızın yüzünde yorgunluktan çok mutluluk okunuyordu. Kaybettikleri enerjiyi taze sıkılmış meyve suları ve lezzetli sandviçlerle geri kazanan grup sıradaki koşu için 18 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00'da Yıldız Parkı'nda buluşmak üzere sözleşti.

Aktif, dinamik ve sağlıklı günler diliyor tüm çalışanlarımızı 'Aktif Yaşam Koşuları' etkinliğimize bekliyoruz.

Diğer Fotoğraflar