Koşulara Kısa Bir Ara

Koşulara Kısa Bir Ara
22.06.2013

Garanti Teknoloji “Aktif Yaşam Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen koşuların sonuncusu 22 Haziran 2013 Cumartesi günü Belgrad Ormanı’nda gerçekleştirildi.

12 çalışanımızın yer aldığı sezonun son antrenmanı aktif yaşam tarzını benimsemiş İstanbullular için özel olarak tasarlanmış, sanki kırmızı bir halı gibi serilmiş pisttin başlangıç noktasında yapılan stretching egzersizleri ile başladı. Yeşil yapraklarla bezenmiş uzun ağaçların gölgesiyle serinlettiği piste koyuldu çalışanlarımız ısınmanın ardından… Gölün kenarından kıvrılarak giden rotanın sonuna varıldığında antrenmanın ilk bölümü de tamamlanmış oldu.

İkinci bölüm kısa bir dinlenme sonrası kuvvet ve direnç egzersizleri içeriyordu. Çalışanlarımız tüm kas gruplarını sıkılaştıran birbirinden farklı egzersizleri yaparken yüksek efor sarf etseler de hareketlerin tümünü eksiksiz sergilemeyi başardılar.

Metabolizmalarının ritmini adeta usta bir atlet seviyesine senkronize eden katılımcılar ilk bölümden daha yüksek bir tempoyla başlangıç noktasına doğru koşmaya başladılar. Yaklaşık 12 dakika süren koşu ve ardından soğuma egzersizleriyle "Aktif Yaşam Etkinlikleri"nin 2013 bahar dönemindeki sonuncu koşusu da tamamlanmış oldu.

Tarabya'dan Caddebostan'a, Yeniköy'den Yıldız Parkı'na, Fenerbahçe'den Belgrad Ormanı'na İstanbul'un en doğal noktalarında kilometrelerce yolu çalışma arkadaşlarıyla birlikte tamamlamayı başaran, enerji seviyesini arttırırken stres düzeyini düşüren, kalp ritmini düzenlerken sosyalleşen kısacası koşularımızda yer alan tüm çalışanlarımıza alkışlarımızı gönderiyoruz. 

Şimdilik koşulara kısa bir ara, sıradaki etkinliğimizde görüşmek üzere…

Diğer Fotoğraflar