Koşunun ‘Yıldız’ları

Koşunun ‘Yıldız’ları
20.05.2013

Garanti Teknoloji “Aktif Yaşam Koşuları” etkinliğinin üçüncüsü 18 Mayıs Cumartesi günü Yıldız Parkı’nda gerçekleştirildi.

 

 

Çalışanlarımız, İstanbul'un belki de en yeşil alanlarından biri olan Yıldız Parkı'nın doğal atmosferinde ağaçtan ağaca koşuşturan sincapların, cıvıldayan kuşların arasında güne aktif başlamak için bir araya geldiler.

Etkinlik, yaklaşık 15 dakika süren ısınma koşusu ve stretching egzersizleri ile başladı. İlk bölümün ardından antrenörümüz Hasan Çakır'ın gösterdiği koordinasyon hareketlerine geçildi. Çalışanlarımız, büyük bir beceri ile sergiledikleri bu hareketlerin ardından kendilerini Yıldız Parkı'nın yemyeşil çimlerine bırakarak yer hareketlerine başladılar.

Etkinliğin son bölümünde alt ve üst büyük kas grupları ve karın kaslarına yönelik kuvvet egzersizleri yapıldı. 60 dakika süren etkinliğimiz stretching seansı ile son buldu.

Tüm çalışanlarımızı önümüzdeki hafta Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek sıradaki Aktif Yaşam Koşumuza bekliyoruz. Bir dahaki buluşma günümüz 25 Mayıs Cumartesi saat 09.00…

Herkese aktif ve sağlıklı bir hafta diliyoruz…

Diğer Fotoğraflar