Kupa "Ankara Efeleri"nin

Kupa "Ankara Efeleri"nin
28.03.2011

“Finansbank 4. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası”nın Başkent etabı şampiyonu, final maçında güçlü rakibi “Ankara Kalesi”ni yenmeyi başaran “Ankara Efeleri” ekibi oldu…

26-27 Mart tarihlerinde Çankaya'daki Sporland Halı Saha Tesisleri'nde gerçekleştirilen Ankara turnuvası mücadele dolu maçlara sahne oldu. Oyuncuların 19 kez gol sevinci yaşadığı müsabakalarda enfes asistler, harika ara pasları ve güzel kurtarışlar vardı.

İstanbul'da yapılacak olan Altılı Final'e katılacak takımı belirleyecek final maçında Ankara Kalesi ve Ankara Efeleri ekipleri karşı karşıya geldi. İki takım oyuncularının da var güçleriyle mücadele ettiği müsabakadan galip ayrılan Ankara Efeleri takımı kupanın sahibi oldu (7-0). Durali Ayraç ve Hasan Topraklı takımlarının galibiyetine önemli katkı sağlayan oyuncular oldular. Finalist Ankara Kalesi'nde ise Selçuk Gürer takımının en iyisi olarak göze çarptı. Mücadeleyi son düdüğe kadar bırakmayan Ankara Kalesi ikinci olurken, etik üstü anlayış olan fair play'in güzel örneklerini sergileyen Yendik Milan ekibi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Aşağıda ilk üç sırada yer alan takımlarımızın kadrolarını bulabilirsiniz. Turnuvaya renk katan oyuncu ve seyircilere teşekkür ediyor, şampiyon ekibimizi kutluyoruz.

Maç Sonuçları
Ankara Kalesi 12 - 0 Yendik Milan
Ankara Efeleri 7 - 0 Ankara Kalesi 

Foto galeri için tıklayınız.

Şampiyon ANKARA EFELERİ: Fatih Ünal (K), Önder Aydın, Doğan Ali Ünsal, Hüseyin Yıldırım, Kadir Serkan Eren, Erdal Aydın, Özgür Ünsal, Metin Pır, Muzaffer Çiğdem, Durali Ayraç, Hasan Topraklı.

İkinci ANKARA KALESİ: Selçuk Gürer (K), Ahmet Karakaş, Mehmet Gevrek, Ferhat Yılmaz, Haydar Akdoğan, Kadir Şahin, Hasan Akpınar, Güney Aktaş, Nurettin Şenoğlu, Kürşat Özok, Ahmet Çakmak, Umut İnan.

Üçüncü YENDİK MİLAN: Hasan Derin (K), Barbaros Batır, Erdem Kabtan, Yasin Bilgiç, Vural Aktürk, Burak Karaaslan, Emrullah Çağrı, Mustafa Seçkin Aydın, Gökhan Güçlü.

Diğer Fotoğraflar