Kupa "Kavun Kıran"ın

Kupa "Kavun Kıran"ın
19.07.2010

17 Temmuz 2010 Pazar günü Akay Paintball Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Finansbank 2. Paintball Turnuvası”nda şampiyonluğa tüm oyunlarını kazanan “Kavun Kıran” takımı ulaştı. “Gop Gop” gümüş madalyanın sahibi olurken bronz madalya “A Team” takımına gitti.

Güzel bir İstanbul sabahında, tertemiz bir havada oynanan oyunlar kura çekiminin hemen ardından start aldı. Yapılan kura çekiminde eşleşmeler şu şekilde oluştu;

Kavun Kıran - Honeybees
Kor Aspirin – Jetix
Gop Gop – Ava Giden Avlanır
Shoot Em All – A Team

İlk oyunların başlamasıyla sahadaki takımlar zorlu bir mücadeleye girerken diğer takımlar bir yandan oyunları izlediler bir yandan da voleybol, futbol ve tavlayla eğlencelerine devam ettiler. Birinci turda rakiplerini geçmeyi başaran Kavun Kıran, Kor Aspirin, Gop Gop ve A Team takımları adlarını yarı finale yazdıran ekipler oldular. Barbekünün ardından heyecan kaldığı yerden devam etti. Yoğun efor sarf ederek güç kaybeden oyuncular enerjilerini toparlayarak tekrar sahadaki yerlerini aldılar. Yarı final oyunlarında da bayraklar ele geçirilemedi ancak rakiplerine oranla daha çok isabetli atış yapan Kavun Kıran ve Gop Gop takımları finale çıkmayı başardı. Turnuvada üçüncülüğü (hükmen) A Team takımı elde etti.

Final
Günün güçlü iki takımı Figen Haydar kaptanlığındaki Gop Gop ve Barış Tekin kaptanlığındaki Kavun Kıran takımları tüm yorgunluklarına rağmen final oyununa müthiş bir konsantrasyonla başladı. Bayraklar yine kalelerde kalırken şampiyonu vurulma sayıları belirledi. Kavun Kıran birinci periyotta iki farkla (5-7), ikinci periyotta ise bir farkla (2-3) oyunu kazanarak kupaya uzanan takım oldu.

Panorama
Şampiyon: Kavun Kıran (Barış Tekin, Yakup Çelik, Bülent Bora, Barış Şas, Mücahit Canata, Ufuk Arslan, Hayri Rapoğlu)
İkinci: Gop Gop (Figen Haydar, Erinç Erduran, Uğur Kahraman, Emre Tanır, Sami Kiraz, Ramazan Koç)
Üçüncü: A Team (Ferit Senar, Yusuf Taştekin, Musa Memişoğlu, Zafer Ali Başgör, Şerif Yıldırım, Kenan Karaca)
 

Fotoğraf galeriyi görmek için lütfen tıklayınız...

Diğer Fotoğraflar