"Lucky Ball" Süper Final Biletini Kaptı

"Lucky Ball" Süper Final Biletini Kaptı
19.11.2018

QNB Finansbank 10. Bölgeler Arası Bowling Turnuvası Eskişehir etabı şampiyonu 539 puanla "Lucky Ball" takımı oldu. Turnuvada ikinciliği "Çukur Çarşı Herkese Karşı" ekibi elde ederken, "Kurupastacılar" günü bronz madalya ile tamamladı.

QNB Finansbank 10. Bölgeler Arası Bowling Turnuvası Eskişehir etabı 18 Kasım 2018 Pazar günü Kanatlı Joy Park Bowling Salonu'nda gerçekleştirildi. Birbirinden renkli dört takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuva sonunda Süper Final'de Eskişehir'i temsil edecek takım belli oldu.

Oyunlar sonunda topladığı 539 puanla Lucky Ball ekibi altın madalya ve kupanın sahibi oldu. Geçtiğimiz senenin şampiyonu Çukur Çarşı Herkese Karşı bu yıl 529 puanla gümüş madalyanın sahibi oldu. Turnuvanın üçüncüsü 450 puanla Kurupastacılar olurken, bronz madalya ile podyumdaki yerlerini aldılar.

Bireysel ödüllerde Mojito takımından Ayşe Kobul (115 puan) ve Lucky Ball takımından Murat Koca (153 puan) günün en başarılı kadın ve erkek oyuncuları olmayı başardılar.

Turnuva sonunda gerçekleşen törende başarılı sporculara ödülleri teslim edilirken, eğlenceli geçen gün çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

SONUÇ

1

LUCKY BALL

539

2

ÇUKUR ÇARŞI HERKESE KARŞI

529

3

KURUPASTACILAR

450

4

MOJİTO

423

 

Diğer Fotoğraflar