Ottomans İstanbul Kapılarında

Ottomans İstanbul Kapılarında
22.10.2012

Finansbank Antalya Bowling Turnuvası, 21 Ekim 2012 tarihinde Rock n Roll Bowling Salonu nda yaşanan büyük heyecanla son buldu. Şampiyonluğa 647 puanlık mükemmel performansıyla Ottomans ekibi ulaştı.

Antalya'da yasayanların pek de alışkan olmadığı, yağmurlu bir günün erken saatlerinde FinClub'lılar Rock'n Bowl Bowling Salonu'nu doldurdular. Gökyüzünde güneş yerine gri bulutlar olsa da katılımcıların hepsinin yüzünden sevinçle bezenmiş heyecan okunuyordu. İlk seansın başlamasıyla heyecan yerini coşkuya bıraktı.

İnanilmaz bir çekişmeye sahne olan Finansbank Antalya Bowling Turnuvası'nda ismini zirveye yazdıran takım, ulaştığı 647 puanla Ottomans (Ertuğrul Özen, Burhan Duman, Nezir Oğuz, Özkan Kulakoğlu, Cengiz Siban) oldu. Kadrosunda geçtiğimiz yıl Bölgelerarası Bowling Turnuvası Finali'nde şampiyonluğa ulaşan Mediterian Power takımından da oyuncular bulunduran Ottomans başarılı atışlarıyla göz kamaştırdı. Gümüş madalyanın sahibi ise A klas performansıyla A Takımı (Nezih Özozan, Gözde Uzel, Ergun Sever, Hakan Cakacı, Sinan Tecim) oldu. A Takımı 620 puan toplamayı başardı. Üçüncülük kürsüsüne ise 601 puan toplamayı başaran Çakiritolar (Osman Zeybek, Gökhan Demir, Orhan Turan, Ufuk Kahyaoğlu, İhsan Yıldız) çıkmayı bildi.

Bireysel mücadelede ulaşılması güç bir puana (202) ulaşan Cengiz Siban (Ottamans) En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Kadınlar kategorisinde ise son ana kadar süren çekişmede rakiplerini geride bırakmayı başaran Gülşah Ünal (Strikers), 111 puanla, geçtiğimiz yıl olduğu gibi ismini zirveye yazdırdı.

 

TURNUVA'NIN EN'LERİ

  En Şık Kadın Oyuncu Sinem Göker
  En Şık Erkek Oyuncu Murat Ekinci
  En Renkli Oyuncu Serap Tuncer
  En Centilmen Oyuncu Nezih Özozan
  En Karizmatik Oyuncu Haldun Dinç
  En İyi Transfer Selçuk Koçak
  En Komik İsimli Takım Çakiritolar
  En Karizmatik Takım Invincible
  En Mücadeleci Takım Iron Team
  En Profesyonel Takım Gırgırına
  En Centilmen Takım Alanya Masters
  En İlginç İsimli Takım 1'leştik
  En Renkli Takım: Hatasız Kul Olmaz
  En Sempatik Takım: Salla Gitsin
  En Eğlenceli Takım Işıkların Efendisi
  En Çılgın Takım: Strikers

 

 

No

  Takımlar Puan

1

  OTTOMANS  647

2

  A Takımı  620

3

  ÇAKİRİTOLAR  601

4

  5'i Bir Yerden  591

5

  ALANYA MASTERS  555

6

  Invincible  544

7

  STRIKERS  530

8

  GIRGIRINA  525

9

  1'leştik  517

10

  IŞIKLARIN EFENDİSİ   506

11

  HATASIZ KUL OLMAZ  501

12

  SALLA GİTSİN  366

13

  IRON TEAM  337

 

Diğer Fotoğraflar