Potada Şampiyon "Dream Team"

Potada Şampiyon "Dream Team"
16.09.2018

QNB Finansbank 13. Basketbol Turnuvası şampiyonu finalde kuvvetli rakibi Rüya Takım’ı 18-15 yenmeyi başaran Dream Team oldu. Rüya Takım turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, üçüncülük maçında İzleykırs karşısında sahadan 19-9 galip ayrılan Maxmara bronz madalyanın sahibi oldu.

15 Eylül Cumartesi günü Hamza Yerlikaya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva birbirinden güzel maçlara sahne oldu. Çekişmeli geçen grup maçlarının ardından Maxmara, İzleykırs, Rüya Takım ve Dream Team adlarını yarı fine yazdırdılar.

Yarı finalin ilk maçında Rüya Takım ve Bursa temsilcisi Maxmara karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maçı, Rüya Takım sadece üç sayı farkla 11-8 kazanarak adını finale yazdırdı. Bir diğer yarı final müsabakasında ise Dream Team ile İzleykırs takımları karşılaştı. İki kuvvetli takımın müsabası sonunda Dream Team sahadan 16-11 galip ayrılarak finale kalan diğer ekip oldu.

Merakla beklenen final maçı izleyenlere büyük keyif verdi. Maça üstünlüğünü koyan Dream Team'e Rüya Takım çok iyi karşılık verse de maçın sonlarına doğru Berkin ve Kaan'ın iyi performansları takımını önde tuttu. Sahadan 18-15 galip ayılmayı başaran Dream Team 13. turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Bir diğer madalya mücadelesinde ise Maxmara ve İzleykırs takımları karşılaştı. Gün boyunca iyi oyunlar oynayan İzleykırs üçüncülük maçında istediği performansı bir türlü sahaya yansıtamadı. Turnuvayı madalya ile tamamlamak için maça müthiş konsantre olan Maxmara sahadan 19-7 galip ayrılmayı bildi.

Üç Sayı Yarışması Şampiyonu "Tolga Erdem"
Turnuvamızın gelenekselleşen yarışmasında kuvvetli rakiplerini geride bırakan tecrübeli oyuncumuz Tolga Erdem, 8 sayı ile ödülün sahibi oldu.

Sayı Kralı ve En Değerli Oyuncu Ödülleri Sahiplerini Buldu
Şampiyon takımın başarılı oyuncuları Kaan Selçuk ve Berkin Özbay bireysel ödüllere ambargo koydular. Turnuva boyunca bulduğu 39 sayı ile Kaan Selçuk sayı kralı ödülünün sahibi olurken, takımının şampiyonluğunda büyük rol oynayan Berkin Özbay en değerli oyuncu seçildi.

Keyifli ve eğlenceli geçen turnuva sonunda gerçekleştirilen törende ödüller sahiplerini bulurken, basketbol turnuvamız çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Diğer Fotoğraflar