Potada Şampiyon “TSKB”

Potada Şampiyon “TSKB”
28.05.2018

“İş’te Turnuva” Basketbol Turnuvası şampiyonu 26 Mayıs Cumartesi günü oynanan müthiş final maçında sahadan 74-56 galip ayrılan TSKB oldu. İzleyenlerin basketbola doyduğu final maçında Rıhtım Kadıköy Bulls ikinci olsa da bolca alkışı hak etti. Turnuvada üçüncülüğü Bilişim takımı elde ederken Anadolu Hayat Emeklilik dördüncü sırada yer aldı.

26 Mayıs Cumartesi günü turnuvanın iki kuvvetli takımı TSKB ve Rıhtım Kadıköy Bulls takımları şampiyonluk için kozlarını paylaştılar. Müthiş çekişmeye sahne olan maçın ilk çeyreği 21-18 TSKB üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrekten itibaren oyuna ağırlığını koyan TSKB, ikinci çeyreği
35-29 maçı ise 74-56 önde tamamlayarak kupayı müzesine götürdü. Rıhtım Kadıköy Bulls’da Cihan Karaali (14), Enes Kır (10) ve Sezen Utçu (13) çift haneli sayılara ulaşmayı başarırken, TSKB’den Tuna Yalın’ın 24 sayılık performansı takımına finalde büyük katkı sağladı.

Keyifli ve çekişmeli geçen turnuvada bronz madalyanın sahibi Bilişim takımı olurken, Anadolu Hayat Emeklilik turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Turnuva boyunca rakip potalara bıraktığı 126 sayı ile takımına şampiyonlukta büyük katkı sağlayan Emre Yanık (TSKB) sayı kralı ödülünün sahibi oldu. Takımına saha içi ve dışında liderlik eden başarılı oyun kurucu Kerem Yılmaz (TSKB) yılın en değerli oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumunu, sonuçları ve sayı krallığı listesini sayfanın üzerinde yer alan sekmelerden takip edebilirsiniz. Haftanın foto galerisi altta yer almaktadır.

Diğer Fotoğraflar