Şampiyon ADANA Bilbao

Şampiyon ADANA Bilbao
12.03.2018

QNB Finansbank 11. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Adana Etabı, 4, 10 ve 11 Mart 2018 tarihlerinde 5 takımın katılımıyla Kelebek Halı Saha Tesisleri’nde gerçekleşti.

Adana'da eleme turunun ardından yarı finalde de kaliteli oyunuyla finale yükselen Kırmızı Şeytanlar ve yarı finalde Heye Tarsuslu ekibini mağlup eden son şampiyon Adana Bilbao finalde mücadele etti. Maça daha iyi başlayan Kırmızı Şeytanlar kontrollü oyunuyla 5. dakikada Görkem Kumaş'ın ayağından golü buldu. Uzun süre skoru korumayı başaran Mersin ekibi 2 dakikada yediği 2 golle geri düşmesine rağmen erken cevap verdi ve devre 2-2'lik skorla sona erdi. İkinci yarının başında karşılıklı gelen gollerin ardından iki takım da gol yememe içgüdüsü ile mücadele etti ve müsabaka penaltı atışlarına kaldı. Kırmızı Şeytanlar ikinci penaltılar sonunda avantajı elinde bulundurmasına rağmen son 3 penaltıdan yararlanamadı ve daha soğuk kanlı davranan Adana Bilbao şampiyon ünvanını kaptırmadı. Adana'da bronz madalya ise Heye Tarsuslu ekibinin oldu.  

Finalde Kırmızı Şeytanlar'dan Can Çetin, Görkem Kumaş, Mert Şahin, Özgür Sürer; Adana Bilbao'dan Hakan Kızak, Sertaç Cura ve Erhan Yantır kaliteli futbollarıyla dikkat çekerken yarı finalde Kırmızı Şeytanlar ekibinden Buğra Nesli'nin uzak mesafeden rakip fileleri salladığı harika gol hafızalara kazındı. 

Final müsabakasının bitimiyle birlikte takımlar madalyalarına kavuşurken, Adana Bilbao kupasını havaya kaldırdı. 

Diğer Fotoğraflar