Şampiyon Adana Bilbao

Şampiyon Adana Bilbao
02.03.2020

QNB Finansbank 13. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Adana etabında şampiyon Adana Bilbao oldu.

Mezitli Berlin Halı Saha Tesisleri'nde 22 Şubat'ta eleme turuyla başlayan turnuvada ilk gün turu geçen takım rakibi Kırmızı Şeytanlar'ı 3-2 mağlup eden Rangers ekibi olmuştu.

29 Şubat'ta oynanan ilk yarı final müsabakasında Adana Bilbao ve Mekanın Sahibi takımları karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayıp golleri erken bulan Adana Bilbao baştan sona üstün gözüktüğü mücadeleyi 14-3 kazanmasını bildi. Yarı finalin ikinci müsabakasında ise GDA Spor FK rakibi Rangers'ı saf dışı bırakırken zorlanmadı ve 10-0'la finale adını yazdırdı. 

Final müsabakası ise nefesleri kesti. Maçta ilk gol 16. dakikada geldi. Olcay Payam'ın ayağından bulduğu golle öne geçen GDA Spor FK skoru sadece 1 dakika koruyabildi ve 17. dakikada Hakan Kızak dengeyi getirdi. 29'da İbrahim Erdem Özşişli, 42'de İsmail Akbulut GDA Spor FK adına farkı ikiye çıkardılar. Herkesin GDA Spor FK'nın kupaya uzanacağını düşündüğü anlarda ise sahneye yine Hakan Kızak çıktı. 49'da farkı bire indiren Hakan takımını son dakikaya umutlu taşıdı. Uzatmalara girildiği anda Mustafa Kanmaz asisti yaptı Hilmi Tolga Güner golü attı. Bu golle müsabaka 3-3 beraberlikle sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibinden daha az hata yaparak istediği sonuca ulaşan Adana Bilbao kupanın sahibi olarak Süper Final biletini cebine koydu.

Turnuva ödül töreni ve keyifli görüntüler eşliğinde sona erdi. 

 

 

Diğer Fotoğraflar