Şampiyon “Antalya”

Şampiyon “Antalya”
13.02.2012

Finansbank 5. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası Antalya Etabında Finalde Son Üç Senenin Şampiyonu Olan Akdeniz Bölge Takımı’nı 4-3 yenen Antalya takımı şampiyonluğa ulaştı.

Finansbank 5. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası 11-12 Şubat tarihlerinde Park Antalya Spor Tesisleri'nde gerçekleşti.  Şölen 11 Şubat Cumartesi günü Konya ekibi Karatay'fa ile Antalya takımları arasında oynanan maçla start aldı. Karatay'fa takımının şanssız bir sakatlıkla maçın başında eksik kalmasından sonra oyuna ağırlığını koyan Antalya takımı maçı başından sonuna kadar üstün götürerek 14-2 galip tamamladı. Maçta Antalya takımının golleri Sedat Çalışkan (5), Polat Aydal (3), Haldun Dinç (2), İbrahim Kıraç (2), Volkan Ondaral ve Özkan Ceyhan'dan geldi. Karatay'fa ekibinin gollerini ise Haldun Özer ve Onur Durmaz kaydetti.  Maça şube müdürleri Serhat Şenel'e galibiyet hediye etmek için çıkan Karatay'fa takımı şanssız bir mağlubiyet alarak turnuvayı üçüncü tamamladı ve üçüncülük madalyalarını rakibi "Antalya" takımının ellerinden aldı.

Boya Gününe İlgi Büyük Oldu.

Minik Finansbank'lıları bir araya getiren organizasyonlarda 11 Şubat Cumartesi günü boya gününde buluşan minik Finansbank'lılar boyama yaparak keyifli zaman geçirdiler ve bu etkinliklerin devamını istediler.

Büyük Finalde Gülen Taraf "Antalya"

Bir önceki gün Karatay'fa ile maçını kazanan Antalya ekibi Akdeniz Bölge karşısında da kazanmak için sahaya çıktı. Mücadelenin bir an bile azalmadığı maçta karşılıklı atakların ardı arkası kesilmedi. 11. Dakikada maçın açılış golü Ramazan Çankaya'dan (Antalya) geldi ve bir dakika sonra Polat Aydal'ın harika frikik golü ile Antalya takımı durumu 2-0'a getirdi. Gollerden sonra toparlanan son üç senenin şampiyonu Akdeniz Bölge 19. dakikada Murat Sinan Tecim'in güzel golüyle önce farkı bire indirdi daha sonra Ali İhsan Yıldız 22. dakikada barajdan dönen topa sert bir vuruş yaptı ve durumu 2-2 e getirdi. Beraberliğin ardından daha bir dakika geçmeden Antalya takımından Ramazan Çankaya defanstan gelen uzun topu iyi değerlendirdi ve takımını tekrar öne geçiren isim oldu. 35. dakikada Akdeniz Bölge takımının aynı pozisyonda üç kez direkten dönen topunun ardından en son Ali İhsan Yıldız topu filelere göndermeyi başardı ve durum tekrar berabere oldu. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar yaşandı. Şampiyonluğu getiren gol 48. dakikada Antalya takımı kalecisi Selman Demirel'in aut atışı ile geldi ve Antalya ekibi İstanbul'daki büyük final için bileti almış oldu.

Final maçının ardından Antalyaspor eksi altyapı antrenörü Abdullah Tanyolaç Akdeniz Bölge ve Antalya takımlarına kupa ve madalyalarını takdim etti ve ayrıca Antalya ekibine İstanbul'daki final için başarılar diledi.

Karatay'fa: Serdar Yıldırım (K), Hüseyin Kanat, Ali Karaca, Onur Durmaz, Onur Kök, A.Haldun Özer, Oğuzhan Artut

Antalya: Özkan Ceyhan, Sedat Çalışkan, Selman Demirel, İbrahim Kıraç, Volkan Ondaral, Zafer Çakıl, Polat Aydal, Haldun Dinç (K), Ramazan Çankaya, Engin Pürnek

Akdeniz Bölge: Nadir Bilge, Sorhun Karakurt (K), Ali İhsan Yıldız, Ufuk Kahyaoğlu, Ercan Kurul, İlker Önder Taşan, Murat Sinan Tecim, Murat Ekinci, Osman Zeybek, Ömer Hakan Şahin, Ogün Yazıcı, Gökhan Demir

 

 

FİNANSBANK ANTALYA FUTBOL TURNUVASI SONUÇ

Tarih

Saat

Saha

Maç

Maç No

11 Şubat Cumartesi

17:30

Kapalı

KARATAY'FA

2

:

14

ANTALYA

1

Tarih

Saat

Saha

Maç

Maç No

12 Şubat Pazar

12:30

Kapalı

AKDENİZ BÖLGE

3

:

4

ANTALYA

2

 

Diğer Fotoğraflar