Şampiyon Ataşehir...

Şampiyon Ataşehir...
05.06.2017

“İş’te Turnuva”da 3 Haziran Cumartesi günü oynanan 1. Lig final karşılaşmasında rakibi Milli Reasürans’ı 4-2’lik sonuçla yenmeyi başaran Ataşehir şampiyonluğa uzanan takım oldu. Milli Reasürans gümüş madalyanın sahibi olurken, Anadolu Sigorta turnuvadan bronz madalya ile ayrıldı. Turnuvada dördüncülük ve Fair Play kupası İnsan Kaynaklarının oldu.

 


Final maçında Ataşehir ile Milli Reasürans takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde geçen karşılaşmada izleyenler birbirinden zevkli anlara tanıklık etti. Mücadelenin 10. dakikasında Ataşehir golcü oyuncusu Hüseyin Genç'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Ataşehir dakikalar 15'i gösterdiğinde Oğuzhan Aksoy ile farkı ikiye çıkardı. 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Milli Reasürans 24. dakikada gol kralı İsmail Güleç'in ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi (2-1). Bu golden yalnızca iki dakika sonra bu kez usta ayak Ercan Usluadam skorda dengeyi getiren golü rakip ağlara bıraktı (2-2).

Karşılaşmanın ilk yarısında son anlar oynanırken Ataşehir takımında günün başarılı ismi Oğuzhan Aksoy takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü atarak skoru 3-2'ye getirdi. Müsabakada ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda da her iki takım adına ortaya konan mücadele ve güzel futbol izleyenlere keyif verdi. 57. dakikada Ataşehir, Oğuzhan Aksoy'un ayağından bir gol daha bularak müthiş finalde durumu 4-2'ye getirdi. Bu skor Ataşehir takımına şampiyonluğu getirdi.

Başarılı bir sezon geçiren Milli Reasürans final oynamanın mutluluğunu yaşarken, sezonu gümüş madalya ve ikincilik kupasıyla tamamladı.

Ayrı bir heyecan da üçüncülük maçında yaşandı. İnsan Kaynakları ile Anadolu Sigorta takımlarının karşı karşıya geldiği maçta fileler tam 10 kez havalandı. Seyircilerin birbirinden güzel goller izlediği zevkli mücadelede Anadolu Sigorta, rakibine 6-4'lük sonuçla üstünlük kurup bronz madalyaya uzanan takım oldu. İnsan Kaynakları turnuvadan dördüncü olarak ayrılırken, dördüncülük kupasının yanında 2017 yılının en centilmen takımı olarak fair play kupasının da sahibi oldu.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı altın karma şu oyunculardan oluştu;

Koray Firidin (Ataşehir), Barkın Özcan (Anadolu Sigorta), Serhat Genç (Ataşehir), Ercan Usluadam (Milli Reasürans), Muammer Kavrazlı (İnsan Kaynakları), Hüseyin Genç (Ataşehir), İsmail Güleç (Milli Reasürans).