Şampiyon "DREAM TEAM"…

Şampiyon "DREAM TEAM"…
18.04.2011

“Finansbank 4. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası” İstanbul etabı şampiyonu, final karşılaşmasında “Som-Ali” takımını 1-0 yenen “Dream Team” oldu.

 

5 Mart – 17 Nisan 2011 tarihleri arasında Ataşehir Biral Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen İstanbul etabında otuz iki takım sekiz grupta birbirinden zevkli karşılaşmalar oynadı. FinClub'lı futbol severlerin yedi hafta boyunca futbola doydukları maçlar sonunda finale Dream Team ile Som-Ali takımları kaldı.

  

İlk heyecan bronz madalya mücadelesinde yaşandı. Çağrı Merkezi ile Kuzey Kutbu 1 takımlarının maçında kazanan taraf 5-4 ile Çağrı Merkezi oldu. İzleyenlerin gole doyduğu karşılaşmanın 8. dakikasında Ümit Koçaş Çağrı Merkezini 1-0 öne geçirdi. Bu gole 10. dakikada Cemal Balcı ile cevap veren Kuzey Kutbu 1, bu golün hemen ardından 12. dakikada Sinan Coşkun ile 2-1 öne geçti. 18. dakikada farkı rakibin kendi kalesine attığı golle ikiye çıkaran Kuzey Kutbu 1, 21 ve 31. dakikalarda Mehmet Akgün ile Ersin Duman gollerine engel olamayınca durum 3-3'e geldi. İki farkı kapatan Çağrı Merkezi karşılaşmanın 46. dakikasında Mehmet Sait Sarıbaş'ın ayağından bulduğu golle 4-3 öne geçerken, bir dakika sonra ilk golün sahibi Cemal tekrar beraberliği sağladı (4-4). Maçın son dakikasında Ersin Duman bir kez daha sahneye çıktı ve Çağrı Merkezini 5-4 öne geçiren golü atarak takımına üçüncülüğü kazandırdı.

 

Finale Yakışır Mücadele…

Yarı final mücadelelerinde rakiplerini eleyen Dream Team ile Som-Ali 17 Nisan Pazar günü yapılan final maçında karşılaştılar. İzleyenlerin büyük keyif yaşadıkları maçta heyecan son ana kadar hiç bitmedi. Tıpkı tenis maçındaki gibi topun sürekli alan değiştirdiği ve gol pozisyonlarının ardı arkasının kesilmediği mücadelede Dream Team rakibini Deniz Dursun'un 8. dakikada ceza sahası dışından attı golle 1-0 yenerek şampiyonluğa uzandı. Mücadeleyi bir an olsun bırakmayarak son ana kadar golü kovalayan Som-Ali takımı aradığı golü bulamadı ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

Final maçında iki ekip adına sahada yer alan oyuncular, aynı zamanda Şirketler Futbol Ligi'nde Finansbank'ın takımını oluşturarak birlikte ter dökmeleri final müsabakasında ayrı bir dostluk rüzgarı esmesine neden oldu.

 

Ödül Töreni

İlk olarak bireysel ödüller sahiplerini buldu. Turnuva boyunca tam 13 gole imza atan Mümin İlter (Dream Team) ile Erol Akkaya (Som-Ali) gol krallığı ödülünü Engin Söker'in elinden aldı. Tüm karşılaşmalarında centilmence mücadele ve yaklaşımlarından taviz vermeyen Finans Emeklilik adına Tolga Erdem'e ödülünü Ersin Muhaciroğlu verdi.

 

Turnuvada üçüncülüğü elde eden Çağrı Merkezi takımının madalyalarını Ahmet Naci Dizman takarken, gümüş madalya sahibi Som-Ali takımına madalyalarını Ali Solmaz takdim etti. Sıra şampiyonluk kupasının ve altın madalyaların verilmesine geldi. Şampiyon Dream Team takımı kupasını ve madalyalarını Eraslan Acar'dan alırken, tüm takım şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşadı.

 

Foto galeri için tıklayınız.

 

Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, şampiyon ekibimizi kutluyoruz.

 

 

 

Üçüncülük

15

Çağrı Merkezi

5

:

4

Kuzey Kutbu 1
 

Final

16

Dream Team

1

:

0

Som-Ali

 

 

 

Gol Krallığı

Erol Akkaya 

Som-Ali

13 Gol

Mümin İlter Dream Team

13 Gol

Cem Pehlivan Dream Team

10 Gol

 

 

 

 

Diğer Fotoğraflar